...Curcuma is een van onze magische specerijen. Het wordt niet alleen gebruikt om gerechten op smaak te brengen, maar ook als een van de nuttige ingrediënten in voedingssupplementen en medicijnen. In Indonesië wordt curcuma, naast andere dingen, in de keuken gebruikt om kleur en een goede smaak aan onze gele rijst te geven. Voor ons is het een zeer goed en gezond recept. Bovendien wordt curcuma in...
Portfolio (10)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Italië, Santa Ninfa
...Biologische kruiden op basis van gearomatiseerde EXTRA VERGINE OLIE. Intense, frisse en evenwichtige smaak, die doet denken aan Sicilië en zijn krachtige smaken. Perfect voor het op smaak brengen van elk gerecht, veelzijdig in de keuken!
Portfolio (4)
Italië, Turin
...antioxidanten en conserveermiddelen. PRODUCTBESCHRIJVING Voedzaam en veelzijdig, bieten brengen een heerlijke aardse smaak in zowel zoete als hartige creaties. Verkrijgbaar in zowel biologische als conventionele varianten, in plakken of poeder, onze bieten mengen zich met andere smaken terwijl ze toch opvallen door een prachtige kastanjebruine kleur die de noodzaak voor kunstmatige kleurstoffen elimineert. Meng diepvriesgedroogde biet in salades, soepen en hartige sauzen. Voeg bietpoeder toe aan smoothies en gebakken goederen voor een boost van superfoodvoeding en een diepe, rijke kleur.
Portfolio (10)
...Gekruid met zout en specerijen, licht gerookt met eikenhout. Het is uitstekend om te sauteren en pasta gerechten zoals carbonara, amatriciana en elke pastasaus op smaak te brengen.
Portfolio (10)
...Een snelle condiment gemaakt van de delicate smaak van pompoen, de knapperigheid van noten en het kenmerkende aroma van specerijen. Ideaal voor het bereiden van hapjes en het op smaak brengen van hoofdgerechten. Netto gewicht 190 g.
Portfolio (10)
...dat de smaken en de warmte van Calabria op uw tafel zal brengen. Ingrediënten: varkensvet, varkensvlees, Calabrese peper, zout en olijfolie. Ingrediënten: varkensvet, varkensvlees, peper, olijfolie, zout, specerijen, natuurlijke aroma's. Verpakking van 290 gr.
Portfolio (1)
Italië, Trento
... kwaliteitsproducten op onze tafels te brengen. Dit alles met respect voor de traditie, een fundamenteel ingrediënt voor een vooruitstrevend bedrijf dat van "Bontà a 360°" zijn filosofie heeft gemaakt. Dit concept is de kern van een inzet die elke fase van de verwerking omarmt, door gebruik te maken van technologieën met een lage impact op het milieu, de keuze voor geselecteerde grondstoffen en een bijzondere...
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play