Italië, Carmagnola
...De bronzen pasta van het merk 1881 voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat op zijn beurt een positieve impact heeft op de smaak en authenticiteit. Deze pasta is uitsluitend gemaakt van Italiaanse tarwe, die onder strenge controles staat en op lage temperaturen wordt gedroogd. Deze verwerkingsmethode combineert perfect de behoeften van een modern en groeiend bedrijf met meer traditionele methoden.
Portfolio (3)
Italië, Castellamare
Italië, Marmirolo
...PASTAPIU is een type '00' tarwebloem voor het maken van verse pasta. Met zijn uitstekende plasticiteit en elasticiteit, dankzij het hoge eiwitgehalte, valt PASTAPIU op door de uniforme korrelstructuur en minder dan 0,45% as, en is daardoor ideaal voor het maken van verse pasta die zijn kleur meerdere dagen kan behouden. PASTAPIU is het ideale ingrediënt voor het maken van traditionele verse pasta in al zijn ontelbare vormen en types, waaronder bladerdeeg, perspasta, gnocchi, trofie en gevulde pasta's zoals ravioli, tortellini, agnoli en vele anderen.
Portfolio (56)
Italië, Messina
La Truscia, een jong en dynamisch Siciliaans bedrijf, heeft als doel een referentiepunt te worden voor zowel retailers als particulieren in de zoektocht naar typische Siciliaanse ambachtelijke producten die gekenmerkt worden door de hoogste kwaliteit van productie en vervaardiging. La Truscia is ontstaan uit de wens om de Siciliaanse gastronomische tradities te behouden en te delen, evenals de sma...
Portfolio (10)
Italië, Sassano
...VERSE SEMOLINA PASTA UIT DE BRONS MALEN...
Portfolio (4)
Italië, Ceglie Messapica
...Verse durumtarwe semolina pasta in een gemodificeerde atmosfeer.
Portfolio (1)
Italië, Catania
...Pasta gemaakt van hoogwaardig Russello durumtarwe, geteeld op Sicilië, bronzen getrokken en langzaam gedroogd. Verpakking van 500 gram.
Portfolio (8)
Italië, Fisciano
...Onze verse gevulde pasta bevat vlees, gerookte ham, ricotta en spinazie, porcini-paddenstoelen, alles gewikkeld in een dunne en lichte laag gemaakt van meel en eieren van vrije-uitloopkippen.
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
...Pennette Trafilate Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes die de authentieke specialiteiten van Campania tot leven brengen, een regio die beroemd is om zijn gastronomische cultuur en het genot van het proeven van verse ambachtelijke pasta, gemaakt met de hele traditie van vroeger. Het proces van trafilatura bestaat uit het doorlaten van het deeg, bestaande uit semolina van...
Portfolio (4)
Italië, Reggio Emilia
...Simplicity at its best! De Napoli Food Box gevuld met de ware essentie en traditie van Italië: spaghetti vergezeld van de frisheid en kleur van de cherrytomaat saus en het intense aroma van extra vierge olijfolie. Onweerstaanbaar voor iedereen! Deze Napoli Food Box bevat: - Durum tarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml.
Portfolio (10)
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
Italië, Gragnano
Semolina pasta in speciale vormen...
Italië, Guarene
Productie van gekleurde pasta, eiernoedels, smaakpasta en semolina pasta.
Populaire landen voor deze zoekterm