Italië, Castellamare
Italië, Messina
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Italië, Sassano
...VERSE SEMOLINA PASTA...
Portfolio (4)
Italië, Catania
Het bedrijf is al meer dan 80 jaar actief op de markt. Het is opgericht door mijn grootvader rond de jaren '20, en is eerst door mijn vader en sinds 1998 door mij beheerd, het jaar waarin ik de bedrijfsnaam wijzigde en deze weer de oorspronkelijke naam gaf. We zijn nu bij de derde generatie in het beheer van onze groothandel en hebben een klantenkring die bestaat uit cafés, pizzeria's, patisserieë...
Portfolio (8)
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
Onze pasta is een volledig ambachtelijke, familiebedrijf dat pasta van harde tarwe semolina produceert, getrokken door bronzen matrijzen, met 100% Italiaanse oude semolina... Ons assortiment is zeer gevarieerd en bevat echt authentieke pastavormen... Naast de klassieke paccheri, calamarata, scialatielli en handgemaakte fusilli Al ferretto produceren we ook gekruide producten met verfijnde smaken...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play