Italië, Misano Adriatico
...Deze gerookte scamorza, verpakt in 4 verpakkingen van 250 g, is een heerlijke en veelzijdige kaas. Het heeft een unieke rokerige smaak en is perfect voor veel recepten, waarbij het een vleugje smaak en textuur toevoegt. Geniet van de zachte en romige consistentie, perfect voor het creëren van smakelijke en verrassende gerechten.
Portfolio (200)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, moedergist (natuurlijke gist van type 0 tarwe meelpoeder, gist, gemoute granenmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, aardappelen, champignons, gerookte scamorza, grana.
Portfolio (129)
...De Scamorza di Bufala is een kaas die uitsluitend wordt geproduceerd met buffelmelk. In tegenstelling tot de scamorza van koemelk heeft het een zachtere en wittere korst, een vochtigere textuur en een krachtigere smaak, die afkomstig is van buffelmelk. Typen en Formaten Wit en gerookt Formaat: van 250 gr tot 500 gr vacuüm verpakt Code: FERRSCA1 HOUDBAARHEID: 30 DAGEN...
Portfolio (10)
...SCAMORZA EN CACIOCAVALLO VAN KOE EN WATERBUFFEL, WIT EN GEROOKT...
Portfolio (9)
...Cacetti gerookte witte scamorza van pure koemelk AGRESSIEVE PRIJS...
Portfolio (10)
Italië, Eboli
... basis van melk (mozzarella, ricotta, scamorza); het heeft zich vervolgens tot het publiek gericht omdat de oppervlakte de ontwikkeling van aanvullende businessmogelijkheden toelaat: met de realisatie van rustplaatsen, bediend zowel met restaurantactiviteiten als met verstrekking, via een bar/ijssalon met focus op ambachtelijke producten. De kernactiviteit van het bedrijf is de productie van mozzarella, ricotta en scamorza.
...In loc. Isca dell'Abate in Perito, in de provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasfabriek die nationaal en internationaal opereert. De productie is gevarieerd en volledig gebaseerd op lokale producten, waaronder bocconcini van buffel, ciliegine van buffel, mozzarella, vlechten van mozzarella, buffelkaas, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, gerookte caciocavallo, mozzarella di bufala campana en melk. De distributie van eigen geproduceerde zuivelproducten biedt de klanten de garantie dat ze authentieke producten van gecontroleerde oorsprong kopen.
... alle soorten kazen, voornamelijk gericht op mozzarella en ricotta di Bufala en in het bijzonder op zuivelfabrieken voor de productie van elk type "pasta filata"... kaas, zoals mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata, enz. Wij zijn ook gespecialiseerd in het vervaardigen en upgraden van mini-zuivelproductielijnen met verschillende productiecapaciteiten. - Al onze MINI Zuivel zijn "op maat gemaakt" volgens de specifieke eisen van de klant.
Portfolio (1)
Italië, Taviano
Mozzarella Regjnella, een jong Salentijns bedrijf, is geworteld in een decennialange ervaring in de sector en de ambachtelijkheid van zijn productie, gecombineerd met de meest recente hygiënevoorschriften. Het merk "Regjnella" is ontstaan met als doel een icoon van onbetwistbare kwaliteit te worden. Dankzij een uitgebreid en efficiënt verkoopnetwerk garandeert Mozzarella Regjnella de levering met ...
Italië, Alife
... ervaring van ambachtelijke verwerking. Het onderscheidt zich met producten van absolute kwaliteit door een breed en gevarieerd aanbod, waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan zijn uitmuntendheden: de Fior di latte en de Scamorza, die zowel nationaal als internationaal gewaardeerd worden.
Italië, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte is een distributiebedrijf van Italiaanse voedingsmiddelen en dranken. In de voedingssector zijn we actief met de commercialisering van producten zoals: - Kaas: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola zoet en pittig, scamorza gerookt, Caciocavallo - Ham: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec en...
Portfolio (2)
...Masseria Fontana Ramata is een landbouw- en zoötechnisch bedrijf (buffelboerderij) gelegen in het zuiden van Italië met bijna 100 jaar geschiedenis. Het bedrijf produceert "mozzarella", "ricotta", "stracchino" en "scamorza" van uitsluitend buffelmelk afkomstig van de eigen boerderij. De producten van Masseria Fontana Ramata zijn kazen van zeer hoge kwaliteit. Het gehele productieproces wordt gecontroleerd; de teelt van kruiden, de fokkerij van buffels, de productie van buffelmelk om de verse en heerlijke mozzarella te verkrijgen.
Andere Producten
Buffelmozzarella
Buffelmozzarella
Portfolio (1)
...Podere San Vincenzo in Eboli (SA) houdt buffels voor de productie van melkproducten: buffelmozzarella, scamorza en caciocavallo. Door de mogelijkheid om de gehele productieketen te controleren, is de kwaliteit gegarandeerd en gecertificeerd. Het belangrijkste doel is niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van de producten. Het is belangrijk te benadrukken dat Podere San Vincenzo zeven jaar achtereenvolgens door de AIA (Associazione Allevatori d'Italia) is erkend als de beste boerderij van Italië op het gebied van zowel de hoeveelheid als de morfologische kwaliteit van de melk.
...Productie en verkoop van mozzarella voor pizzeria's, bocconcini, gerookte kaas en scamorza, ricotta, boter en preziosella.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play