...Copan BOER: Carlos Estevez Mejia Hoogte: 1450 – 1550 masl Variëteit: Rode Catuai Verwerking: Anaëroob 48 uur PROFIEL IN DE KOP: Sinaasappel, witte chocolade, groene appel en karamel Ideaal voor: Pour over methoden...
Portfolio (25)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Italië, Monterotondo
... eigenschappen en micronutriënten te behouden. Het is een veelzijdig voedsel met een echt aangename, fruitige smaak, een smaak die ergens tussen rode vruchten en chocolade ligt. Bovendien heeft het een hoog vezelgehalte en is het een bron van vitamine A, kalium, calcium en ijzer. Oplosbaar en met een kenmerkende paarse kleur, is het geschikt voor gebruik in deeg en verschillende zoete bereidingen, van gebakken producten tot ijs.
Portfolio (10)
Italië, Giarre
...Productie en verkoop van ambachtelijke Siciliaanse granita in de volgende smaken: Ananas, Rode Sinaasappel uit Sicilië, Koffie, Chocolade en Kaneel, Aardbei en Bosbessen uit Maletto, Groene Citroen uit Syracuse, Siciliaanse Mandarijn, Amandel en Geroosterde Amandel uit Avola, Pistache uit Bronte, Zwarte Moerbeien van de Etna, Bergamot, Perzik uit Bivona, Cantaloupe Meloen, Witte Vijgen, Vijgen...
Portfolio (7)
Italië, Taranto
...Verse boter, acaciahoning, scharreleidooiers en gekonfijte citrusvruchten uit Sicilië zijn enkele van de hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van traditionele panettone en meer. Met bijzondere aandacht selecteert onze patissier Nilde Diciolla de grondstoffen uit onze regio om nieuwe combinaties te experimenteren en moderne en innovatieve producten te creëren. - PanPulia Elisir - Panettone met rode vruchten en pistache - Panettone met peer en pure chocolade - Panettone Trilogie van chocolade - Panettone met amandelen - Panettone Milano Ricco...
Italië, Badia Calavena (verona)
... elke regio van het Italiaanse schiereiland, ook biologisch, voor elke prijsklasse, selectie van lange en korte pasta, tomatensaus, gepelde tomaten, ook biologisch, peulvruchten, verse truffel of sauzen, chocolade en aanverwante producten, kerstpakketten met typische producten uit de Italiaanse gastronomie. Wij distribueren ook hoogwaardige cannabisolie met alleen CBD volgens de Italiaanse en...
Italië, Pretoro (ch)
...Laboratorium voor ambachtelijke patisserie dat de zoetigheid "Torta del Lupo ...di Pretoro" heeft bedacht en geregistreerd bij het Octrooibureau van Chieti, op basis van pure chocolade, rode wijn Montepulciano d'Abruzzo, gianduia chocolade en rum. Houdbaarheid van het product is 5 maanden, bewaring bij kamertemperatuur max 25°. De zoetigheid is verpakt in een elegante bruine doos met een...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play