Italië, Montella
... smaakvolle soep is verrijkt met de Prosciutto Irpino PAT van Ciarcia en de gedroogde Funghi Porcini van Re del Bosco, voor een authentieke ervaring die traditie, kwaliteit en uitstekende lokale producten verbindt. Ontdek de authentieke smaken van de Irpina bergen met onze exclusieve receptendoos “Zuppa di Castagne e Fagioli”. Deze doos neemt je mee op een culinaire reis door de oude boeren tradities van...
Portfolio (2)
... Reggiano DOP uit de vlakte, heuvels en bergen, met rijpingen variërend van 36 maanden tot 80 maanden. Traditionele Balsamico Azijn uit Modena IGP, gerijpt in houten vaten van 12 tot 24 tot 30 jaar. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) met een minimale rijping van 24 maanden, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Voorgekookte producten: Cotechino, Zampone...
Portfolio (10)
Italië, Conversano
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play