Italië, Galliate Lombardo
Het bedrijf S.A.R. Group srl is opgericht in 1988 en biedt een breed scala aan machines voor ijs- en banketbakkerijen. Daarnaast beschikt het over een grote verscheidenheid aan producten zoals bereidingen voor banketbakkerijen, hoorntjes, wafels, crêpes, en wafels. Het vriendelijke en gekwalificeerde personeel staat tot uw beschikking voor alle soorten verduidelijkingen en advies, zowel voor het g...
Portfolio (7)
Italië, Barletta
Altijd op zoek naar het Goede, de Biologische Chocolade Orsini drukt onze Wil uit om oprecht en transparant te zijn naar de wereld. Biologische chocolade dragees, biologische chocoladerepen, biologische chocolade truffels, biologische gianduia cremino, alles gemaakt met biologische ingrediënten van Italiaanse oorsprong, Hazelaar en Amandel geselecteerd in Italië. Chocolade en hoogwaardige snoepw...
Portfolio (10)
Italië, Torino
Sperandri is zeker een van de meest gewaardeerde ambachtelijke chocolaterieën in de stad Turijn. Gespecialiseerd in de productie van extrusie gianduiotto, handgesneden klassieke cremino en zachte nougat, gemaakt met uitsluitend Piemonte IGP hazelnoten. Naast de klassiekers van de Turijnse chocoladetraditie, omvatten de vele aanbiedingen voor het publiek handbeschilderde paaseieren, een ruime selec...
Portfolio (97)
Italië, Ferrazzano
...Shockino Mix Experience - Handgemaakt in Italië Wij zijn een ambachtelijk chocolade laboratorium in het hart van Italië, in Molise. Wij hebben de Mix & Match praline uitgevonden en maken spreads, snoep, chocolade tabletten en meer. We zijn ons project in 2015 gestart en hebben de "Vermelding van Eer bij de ADI International Compasso d'Oro" ontvangen voor de modulaire praline, die het beste...
Portfolio (2)
Italië, Aprilia
... rijke ervaring in de productie van confetti en andere zoetwaren kan consolideren en verbeteren. Op een dag, we zijn in september 1995, creëert MAESTRO SOR FELICE na verschillende proeven een praline gemaakt van een met hout gebrand koffieboon Santos, bedekt met heerlijke pure chocolade. Al snel zal deze praline bekend worden onder de naam: "Cioccafè". Het product oogst onmiddellijk een sensationeel...
Italië, Monteroduni
... onderzoek, analyses en technologie, maar zorg dragen voor de dingen die we doen en voor degenen om ons heen blijft de levensfilosofie die ons elke dag inspireert. Daarom zijn we nog steeds emotioneel als we een praline of een confetti proeven die gemaakt zijn zoals onze ouders het gewild zouden hebben, of wanneer een vriend ons zijn cadeau toevertrouwt om in een paasei te stoppen. Voedselbedrijven moeten tegenwoordig gestandaardiseerde procedures volgen, certificeringen behalen, "de keten controleren", en iedereen lijkt alleen maar bezorgd te zijn om steeds meer te produceren en te verkopen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play