Pancarré en speciaal brood voor catering, bars, restaurants, hotels en gemeenschappen. Panini, grissini, toast, panbrioche.
Italië, Fizzonasco Pieve Emanuele
Ambachtelijke productie van Panettoni en Colombe. Verkoop uitsluitend aan bedrijven en wederverkopers. Ambachtelijke panettoni die volgens de regels van de kunst zijn gemaakt en voldoen aan een reeks specifieke vereisten, waaronder, heel belangrijk, de olfactorische kenmerken: de panettone moet namelijk een sterke, intense geur en een aanhoudend aroma hebben. Panettone en traditie. Deze rijm is ze...
Italië, Montecchio Maggiore
Italië, Sammichele Di Bari
Italië, Frosinone
Voedsel - Dranken - Detergenten...
Chocolade - Truffels - Gianduiotti Panettoni - Cadeaupakketten - Wijnwinkel...
MG Dolciaria produceert in haar laboratorium moderne diepvriesgebak zoals taarten, individuele porties, mini-cubes, cassatine, Mont Blanc en grote gerezen producten zoals panettone en colombe voor distributeurs en groothandels.
Italië, Ciampino
Sinds 1979 een realiteit in Rome. Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de productie van bevroren ambachtelijke gebak.
Italië, Pachino
Gespecialiseerd in het aanbieden van talrijke typische Siciliaanse producten, is Uccaruci ontstaan in Pachino in de zomer van 2016, met een grote ervaring die teruggaat tot 1972. Van zoetigheden en koekjes tot de ambachtelijke chocolade uit Modica, en van vers brood tot focaccia, heeft Uccaruci zich al snel gevestigd als een kwaliteitsmerk en is het inmiddels de referentiekeuze voor verschillende ...
??Een cornetto met de beste ingrediënten!?? Een moment... ZOCCHI komt eraan! La Dolciaria Z4 is sinds 1960 in dienst van onze gewaardeerde klanten met zijn ambachtelijke productie: KOEKJES - THEE-GEBAK - GIST - TAARTEN...
... houden en besloot zo de voetsporen van zijn vader en ooms te volgen. Vandaag de dag, met de hulp van zijn vrouw Simona, runt Riccardo Costenaro trots de koffie- en banketbakkerij, waar hij met succes recepten heeft uitgeprobeerd die de Toscaanse zoetigheden combineren met die uit de Valtellina: beroemd is zijn 'Buccellato', een typisch zoet gebak met druiven, hazelnoten, anijs, amandelen en walnoten...
Italië, Milano
... Viale Monza. Hier wordt de Milanese Panettone geproduceerd met traditionele methoden en recepten. Hier wordt met liefde voor het natuurlijke zuurdesem gezorgd en wordt er hard gewerkt om onze klanten meer te bieden dan alleen een goed product: een stukje van onze geschiedenis, onze tradities en onze cultuur. Vergani srl produceert panettoni, veneziane, colombe, chiacchiere, croissants en verschillende soorten gebak.
Italië, Bologna (BO)
Italië, Ozzano Dell'emilia
Italië, Brindisi
Italië, Rimini
Italië, Alessandria
Italië, Pontelongo
Italië, Roma
Italië, Castel D'azzano
Hoofdkantoor: Centrale, Transport- en Distributiedienst: Bedrijfsshop: Zelfbedieningsrestaurant: Bauli Grill: Zelfbedieningsbar-patisserie: MOTTA SRL e-mail:...
Portfolio (1)
ZOETE EN ZOUTE PASTRY...
Al meer dan twintig jaar is de Familie La Manna actief volgens de traditionele lokale recepten. De familie La Manna zorgt persoonlijk voor het succes van elk product, door de beste grondstoffen op de markt te selecteren en hun klanten authentieke en hoogwaardige producten aan te bieden. Dankzij de gelukkige combinatie van enkele natuurlijke ingrediënten, zoals eersteklas meel, natuurlijke gist "cr...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play