Italië, Bivona
De Extra Vergine Olijfolie van Frantoio Ciccarello wordt verkregen uit gezonde olijven die met de hand rechtstreeks van de bomen worden geplukt, van de volgende variëteiten: Biancolilla, Nocellara del Belice en Cerasuola. Daarnaast kan er in een hoeveelheid van niet meer dan 5% een andere variëteit uit de regio worden toegevoegd: Giarraffa. Het productiegebied strekt zich uit over het bergachtige gebied van Alto Agrigentino, dat gekenmerkt wordt door een diepgewortelde traditie in de olijfteelt en een zeer oude praktijk in de productie van Extra Vergine Olijfolie.
Italië, Termini Imerese
... tijdens de zomer. De Biancolilla is de belangrijkste variëteit, maar er zijn ook bomen van Nocellara, Carolea en FS17. Wanneer in het midden van oktober de oogst begint, worden de olijven binnen enkele uren gemalen om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Zo, na meer dan een halve eeuw traditie en uitstekende olie die als een hoogwaardig en veelgevraagd product aan de olijfoliepers werd verkocht...
Italië, Milano
... productieconsortia van typische Italiaanse en buitenlandse producten, zoals Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Conserve Alimentari, extra vierge olijfolie met een zeer lage zuurgraad, Italiaanse en Spaanse ham (jamon iberico), Bresaola, en Bevroren Vis (Argentijnse Garnaal). Door producten te commercialiseren die gericht zijn op nichemarkten, hebben we een belangrijke groep gespecialiseerde Italiaanse en...
Italië, Terracina
Wij exporteren Italiaanse kiwi en Basmati-rijst uit Italië en alleen de beste geselecteerde kwaliteit extra vierge olijfolie. De Italiaanse kiwi die we hebben, is alleen van exportkwaliteit. Basmati-rijst geïmporteerd uit India is van de beste kwaliteit en langkorrelig.
Italië, Gioia Tauro
...Agrarisch bedrijf opgericht in 2000, jong en dynamisch, gelegen in Calabrië, gespecialiseerd in de productie van citrusvruchten, kiwi's en extra vierge olijfolie van uitstekende kwaliteit. Wij exporteren onze producten over de hele wereld met garantie van kwaliteit, sérieux en professionaliteit, opgebouwd uit 2 generaties ervaring in de sector. Ons doel is om onze zakelijke partners de versheid en zorgvuldige selectie van onze producten te bieden, rechtstreeks van het land, tot aan de zorg voor de verpakking en logistieke service.
Italië, dolcedo
...Ambachtelijke olijfolieproducent gelegen in het uiterste westen van Ligurië. Ruime keuze aan typische producten zoals jam, pesto, tonijn, olijfolie en extra vergine olijfolie van hoge kwaliteit uit Taggiasca. Veel soorten olijvenpasta, artisjokken, tomaten, paprika's, paddenstoelen, walnoten, en natuurlijk pesto alla genovese, pesto alla salvia, pesto arrabbiato, pesto met brandnetels en pesto...
Italië, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori is een toonaangevend bedrijf dat de beste kwaliteit olijven, extra vierge olijfolie, kazen, charcuterie, snacks, ambachtelijke pasta, geconserveerde producten en nog veel meer exporteert en levert aan de cateringsector, van wereldberoemde restaurants en bars tot voedselproducenten in het hele land.
Italië, Farnese
Frantoio Gentili in Farnese (VT), met een traditie die al drie generaties bestaat, biedt de mogelijkheid om de superieure kwaliteit van extra vierge olijfolie aan iedereen bekend te maken: de Verdone en de D.O.P. Canino. Met een geavanceerd productiesysteem kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen tegen een eerlijke prijs om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voldoen. We...
Italië, Palagiano
Leone di Puglia is een Italiaanse boerderij gelegen in het hart van Puglia, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige landbouwproducten (Navel sinaasappels, clementines, Mikawa, extra vierge olijfolie). De velden bevinden zich in een klein natuurlijk paradijs, ver weg van de moderne en geïndustrialiseerde wereld, en worden met liefde beheerd door onze familie van boeren, die altijd hun...
Italië, Genova
...Wij zijn een Australisch/Italiaanse importeur/distributeur/groothandel in voedingsproducten, waaronder verse voedingsmiddelen en landbouwmachines. Ons bedrijf is ook een exporteur van Parmigiano Reggiano, olijfolie, gepelde tomatenproducten, pasta (zowel Italiaans als Turks), wijn, bier en alcoholische dranken. Daarnaast hebben we Italiaanse tuinbouwapparatuur zoals kassen en irrigatiebuizen, mondstukken en sproeijets.
Italië, Mirabella Imbaccari
...schilderijen en nog veel meer. Heb je een bedrijf en ben je geïnteresseerd in onze producten? Neem contact met ons op, we zullen je gepersonaliseerde offertes aanbieden om aan je behoeften te voldoen. Artazar, ambacht van hoge kwaliteit!
Italië, Cisternino
... met dertig jaar ervaring in de modebranche. Naar aanleiding van de evolutie van de markten heeft het bedrijf zich gericht op de voorraad van kleding. Tegelijkertijd heeft het zijn grenzen uitgebreid door landbouwproducten te commercialiseren, zoals biologische olijfolie van kleine producenten uit het geografische gebied van Puglia: Valle d'Itria, Murgia Barese. Dit betreft momenteel een beperkte productie om aan deze evoluerende markt te voldoen. In de toekomst hopen we op de conversie van andere producenten naar de genoemde kwaliteit, wat een bredere distributie op de Europese markt zal garanderen.
Italië, Borgetto
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoogwaardig extra vierge olijfolie. We bevinden ons op Sicilië en dankzij onze faciliteiten kunnen we onze klanten producten en diensten van uitzonderlijke kwaliteit bieden.
Italië, Campagna
... smaken door overmatige en onmiddellijke bitterheid worden geëlimineerd. 2) Centrifugale extractie, dus zonder schudden (in tegenstelling tot de centrifuge) op zeer lage toeren en zonder het gebruik van centrifugale scheiders (helderheid), van eerste persing en volledig koud. MET DEZE TWEE EXCLUSIEVE METHODEN blijven alle kenmerken van de beste olie intact: geur, kleur, smaak, aroma en organoleptische kwaliteit. De variëteiten die wij exclusief produceren zijn: rotondella, carpellese, frantoio en leccino. Ons verhandelde merk is “ORO DEL SELE.”...
Italië, Arma di Taggia
Wij produceren extra vierge olijfolie van Taggiasca, de Taggiasca-olijf is wereldwijd bekend om zijn buitengewone kwaliteit. Verzendingen worden ook buiten Italië gedaan.
ONZE ONDERNEMING TRANSFORMEERT OLIVEN VAN DE OGLIAROLA BARESE EN CORATINA VARIËTEITEN DIE WORDEN GEKWEKT EN GEPLUKT IN DE REGIO TORITTO (BA) EN PRODUCEERT UNGEFILTERDE EXTRA VIRGIN OLIE.
... in de keten, om voortdurend een uitstekende kwaliteitsnorm te waarborgen. Uit onze passie voor excellentie is de lijn Peròllo ontstaan, een label van producten van superieure kwaliteit dat de producten van de Middellandse Zee waardeert.
Het bedrijf bestaat uit een enkel perceel van 5 hectare, waarvan 2,0 hectare is beplant met wijnstokken, terwijl de overige tweeënhalve hectare is beplant met olijfbomen, waarvan Gianni de olijven oogst om zijn extra vierge olijfolie te produceren, koudgeperst met stenen molens. Van de 2,0 hectare wijngaard levert 1,5 hectare de druiven voor de wereldberoemde Brunello, terwijl van het resterende...
... en groene olijven, Kruidenmixen met oregano, rozemarijn, citroen, sinaasappel en knoflook op basis van extra vergine olijfolie. Agrarisch Montalbano is een gevestigde naam die al generaties bestaat, in een gebied met grote mogelijkheden.
Italië, Bagnolo In Piano
...Productie en verkoop van extra vierge olijfolie, olie op smaak gebracht met saffraan, olie op smaak gebracht met citroen, olie met chili, olie op smaak gebracht met basilicum, teelt en verkoop van pure saffraan in stigma's, ambachtelijke verwerking, 100% geproduceerd in ITALIË.
Familiebedrijf in de landbouw, dat DOP- en IGP-wijnen en extra vierge olijfolie produceert, uitsluitend afkomstig van eigen druiven en olijven.
Italië, Piticchio
... kwaliteit en niet uitsluitend op kwantiteit zijn geselecteerd, zoals tegenwoordig het geval is, heeft een van de fundamentele punten van de kwaliteit van onze verwerkte producten vertegenwoordigd en vertegenwoordigt dat nog steeds.
Ons bedrijf is opgericht in 1970 op een solide basis van ervaring en expertise in de olijventeelt, met altijd de focus op de kwaliteit van het eindproduct en de service. We omarmen het respect voor tradities en de productie van hoogwaardige producten, met aandacht voor de aarde en de omgeving. We telen volgens de principes en normen van de biologische methode, met passie en toewijding, in respect voor onze agrarische oorsprong.
Italië, Alatri
...Verkoop van typische, authentieke en biologische Italiaanse producten, erkend als DOP, DOC, IGT. Uitmuntendheden zoals extra vierge olijfolie, Cesanese wijn, buffelmozzarella uit Amaseno, truffels uit Campoli Appennino, Cabernet wijn uit Atina, cannellini bonen uit Atina, paprika's uit Pontecorvo, Amaretti uit Guarcino, evenals honing, kazen, tomaten, groenten in olie, koffie, conserven, biologische olijven. Italiaanse gastronomie van hoge kwaliteit.
Italië, Trezzano Sul Naviglio
... worden strikt geoogst voordat ze volledig rijp zijn, te beginnen vanaf half oktober, om de hoogste organoleptische kwaliteiten en een langere houdbaarheid te garanderen. De persing vindt plaats in een olijfoliemolen die zeer dicht bij de oogstlocatie ligt, waardoor de wachttijden minimaal zijn. De combinatie van tientallen jaren ervaring in de productie van extra vierge olijfolie, de creativiteit...
Italië, Capaccio
... cultivars, allemaal ongeveer 20 jaar oud, dus in volle rijpheid en productie. Dit jaar was een goed jaar, zowel qua hoeveelheid als kwaliteit, wat nog belangrijker is. Onze persmethoden voldoen aan alle nationale en Europese normen en blijven tegelijkertijd trouw aan de eeuwenoude traditie van het gebied. Persoonlijk ben ik een jonge boer en geloof ik sterk in deze missie, die economisch is, maar ik beleef het met heel mijn ziel van iemand die van zijn land en zijn prachtige producten houdt. Ik hoop dat mijn succes ook dat van degenen kan zijn die onze heerlijke producten commercialiseren.
Italië, Locate Varesino
CASTIOGLIONI FOOD is gespecialiseerd in Italiaanse pasta, zowel gladde als met verschillende soorten vullingen zoals vlees, rauwe ham en magere vullingen. In combinatie bieden we sauzen op basis van Umbra-truffel en extra vierge olijfolie van Biancolilla, Cerasuola en Nocellara.
... korte tijd, om de kwaliteit niet te schaden en om de versheid aan de geproduceerde olie over te brengen. Uit de verkregen pasta wordt de 'olie most' geëxtraheerd, die wordt gescheiden door middel van centrifugescheiding. De zo verkregen olie ondergaat geen filtratie, maar alleen een natuurlijke decantatie (eventuele onzuiverheden op de bodem van de flessen zijn juist te wijten aan de natuurlijke decantatie) die de smaak, de geur versterkt en de voedingskwaliteiten behoudt. BIJZONDERE OPMERKINGEN: de extra vierge CHIARAMONTE wordt verkregen uit een bijzondere olijvenoogst.
Italië, Lavello
La Masseria Catena is een landbouwbedrijf dat is opgericht in de 17e eeuw en zich uitstrekt over een oppervlakte van 100 hectare. Dankzij het beheer van de Familie Carretta produceert het vandaag de dag extra vierge olijfolie en ingelegde producten die gewaardeerd worden in de lokale gemeenschap, naast wijn, granen, fruit, groenten en andere groenten.
Italië, Atripalda
Verkoop van onderlagen sinds 1946 van producent naar consument. Gastronomische specialiteiten in olijfolie en zonnebloemolie, ambachtelijk bereid en vele andere gegrilde specialiteiten. Het assortiment van onze producten omvat wilde paddenstoelen: porcini, eekhoorntjesbrood, honingzwammen, truffels, bessen enz. (gedroogd, bevroren, vers, in olie en aanverwant). De kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten zijn bewezen door controleprocedures in overeenstemming met de geldende wetgeving, naast de inmiddels jarenlange ervaring in de sector.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play