Italië, Pachino
... bedrijven in Italië en daarbuiten, waaronder cafés, hotels, B&B's, tabakswinkels, supermarkten en nog veel meer. Alle producten worden met veel liefde en passie gemaakt, met uitsluitend eerlijke en hoogwaardige grondstoffen. Uccaruci exporteert de zoete en hartige specialiteiten van de Siciliaanse traditie en creëert echte auteurproducten die elke klant zullen veroveren.
...Elke kamer is ingericht met comfortabele bedden en rustgevende kleuren. Het ontbijt, bestaande uit zoete en hartige producten, wordt geserveerd in onze keuken met uitzicht op het meer en bij mooi weer op het terras. Als u van sportieve activiteiten houdt, kunt u profiteren van verschillende mogelijkheden, zowel competitief als recreatief, die zich uitstrekken vanaf de paden onder onze terrassen...
...hotels en restaurants die hun menu willen uitbreiden met zoete en hartige specialiteiten op basis van pistache, amandel, hazelnoot of walnoot, op zoek naar authentieke producten met een zeldzame en waardevolle smaak, waar de smaak gedefinieerd, perfect is, in staat om elke smaakpapil te overtuigen en te betoveren.
Italië, Quartucciu
... paradijs, de adem van de wind, soms woest en onstuimig, soms zacht en teder, bedwelmt met zoete geuren de druiven die met wijsheid zijn geteeld en verwerkt. Onze producten zijn het resultaat van dit alles, zacht, omhullend, warm, geurend. Onze inzet is om niet te bederven wat een perfecte natuur ons heeft aangeboden.
Italië, Riposto
... volkscultuur, hebben producten ontwikkeld van zowel zoete als hartige gastronomie, met een strikte controle over de productieprocessen. Binnen de zoete gastronomie zijn de bevroren cassate en Siciliaanse cannoli van groot belang. Binnen de hartige gastronomie is het belangrijkste product de bevroren arancini. Deze zijn beschikbaar in drie varianten: arancini met ragù, arancini met boter en arancini met...
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Pescina
Welkom op onze zoete site, waar u de kans krijgt om producten voor het decoreren van zoetigheden en taarten, apparatuur voor cake design en sugar art, ingrediënten voor verjaardagstaarten en patisserie en nog veel meer aan te schaffen. Winkel speciaal voor de verkoop van: sugar art, cake design, fondant, confetti, patisserie, taart, verjaardagstaart, taartdecoraties, zoete recepten, chocolade...
... dagelijks bereid en gekookt om altijd maximale versheid en een uitstekende presentatie te garanderen. De wijnkaart biedt verschillende keuzes tussen bubbels, witte, rode, rosé, zoete en passito wijnen. Restaurant all'Orto di Sant'Antonio bevindt zich op Alzaia Naviglio Grande 20 in Abbiategrasso, provincie Milaan. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, bel 0294602202.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play