Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
De eigenaar van de olijfoliepers Chiaramonte maakt al meer dan 30 jaar van het beroep van olijfolieproducent een ware kunst; hij houdt persoonlijk toezicht op alle fasen, van de oogst tot de verpakking. De met de hand geplukte olijven op het juiste rijpingspunt, op de groene en zonnige heuvels van Saracena, aan de voet van het Nationaal Park Pollino, worden koud gemalen met stenen molens, in zeer...
Casa Olearia Italiana houdt zich in het bijzonder bezig met de productie, raffinage en verpakking van voedingsoliën: extra vierge olijfolie, olijfolie, zaadolie. De verpakking wordt uitgevoerd...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play