... willen kleine lokale producenten ondersteunen door een actieve samenwerking met consumenten te creëren. Hun hoogwaardige gastronomische uitmuntendheden moeten voortbestaan om de traditie levend te houden. We bieden de smaak van ambachtelijke kaas met gerijpte en verse kazen en de heerlijkheid van recepten die op een authentieke manier zijn gemaakt om thuis te delen met wie u maar wilt. Bbuono heeft...
Versheid met een oude smaak...
Italië, Avigliana
... KOE- EN SCHAPENKAAS VEROUWENDE MET BALSAMICO AZIJN MET EEN UITSTEKENDE SMAAK, WE HEBBEN ERBORINATI VAN 3 KG VEROUWENDE IN BESSENSAP EN EEN BREDE KEUZE AAN KAAS EN VLEESWARREN MET TRUFFEL, ARTISANALE SALAMI DIE U NOOIT ZULT VERGETEN NA HET PROEVEN, UNIEKE PRODUCTEN DIE ONZE KERNSTERKTE ZIJN, BUFALACAMEMBERT EN GEITENKAAS, FRESH KAAS MET EEN UNIEKE SMAAK EN ALLE ITALIAANSE DOP KAASSEN EN HAMMEN, AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN VOOR MEER INFORMATIE.
Italië, Zanè
... gebruikt als geraspte kaas om verschillende soorten hoofdgerechten op smaak te brengen. Als we Gran Moravia zeggen, zeggen we ecologische kaas. Genieten van een ecologische kaas betekent niet alleen dat je zorg besteedt aan je voeding, dankzij de zekerheid van de 'ethische' herkomst van het product, maar ook en vooral bijdragen, hoe klein ook, aan de bescherming van het milieu. Gran Moravia: de ecologische keten van melk die de natuur respecteert.
Italië, San Salvatore Telesino Bn
De Caseificio Iaquilat, bekend om zijn zuivelproducten, heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de productie van gerijpte kazen, zoals de beroemde: Grottone Beneventano, met de typische smaak van tufsteen grotten, en de Mono-razza kaas van uitsluitend Italiaanse Pezzata rossa. Al onze producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, met respect voor de ambachtelijke traditie. Het is altijd mogelijk om onze kazen in het bedrijf te proeven.
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
Italië, Villafranca Piemonte
Wij produceren volgens de cyclus van de seizoenen kazen met een oude geur en smaak, de vreugde van het ambachtelijke vakmanschap dat al meer dan 3 generaties bestaat. De smaak van het wachten op het juiste seizoen om het beste van de producten te proeven en te delen aan tafel met vrienden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play