Italië, Velletri
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Italië, Roncade
Italië, San Donà Di Piave
Italië, Teglio
Italië, Corato
Maling van durumtarwe voor de productie van verschillende soorten durumsemolina voor de productie van droge, verse, gevulde, bevroren pasta, brood en pizza.
Italië, Barbara
Molen voor Speciale Meel...
Produceert biologische durumtarwemeel...
Italië, Valeggio sul Mincio
"Idee.marchi.successi" - het motto van de multinational backaldrin, een merk dat bekend staat als de maker van de Kornspitz®. Het bedrijf dat grondstoffen voor de bakkerij en patisserie produceert, is de absolute en onbetwiste marktleider in Oostenrijk en opereert met succes in meer dan 80 landen wereldwijd. Opgericht in 1964 en familiebedrijf, heeft het meer dan 400 eigen producten in het assorti...
Italië, Vedelago
Meel, pasta en maïskoekjes...
Rijst, meel, peulvruchten, pizzameel...
Italië, Curtarolo
Molenindustrie...
Italië, Tremestieri Etneo
Italië, Agna
Italië, Campobasso
Meel en voedingsproducten, brood, pizza, pasta.
Zacht tarwemeel en semolina voor pastafabrikanten. Productie van biologische semolina.
Mijn bedrijf produceert droge pasta, amandelcrème en durumtarwegries, waarbij we uitsluitend biologische productiemethoden gebruiken met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De boerderij is gelegen in Lombardije en beslaat een oppervlakte van ongeveer 80 hectare. Er werken 40 mensen en we zijn actief op 8 buitenlandse markten.
Italië, Bernalda
... van het PRIME TERRE-project van gecontroleerde en gecertificeerde ketens die de lokale oorsprong van de gemalen granen garanderen. Meel en griesmeel worden geselecteerd per regio. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om een product van hoge kwaliteit te bieden. Onze producten zijn geen industriële productie, maar ambachtelijke producten die als bijzonderheid hebben dat ze voorgebakken zijn met natuurlijke fermentatie zonder toevoeging van conserveermiddelen en chemische stoffen. We zijn voortdurend in ontwikkeling.
Italië, Arezzo
Italië, Milano
Italië, Villanova Mondovi'
Italië, Bolano
Italië, San Filippo Del Mela
Italië, Castel D'ario
Italië, Rossano Veneto
Italië, Vandoies
Italië, Cadelbosco Di Sopra

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play