... andere aroma's.
Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
... afmetingen in ml 2,5-3-5-10-15.
- 1 Gegradueerde thermometer -10 +110 °C
- 4 Kaasvormen voor het maken van 300/500 g kaas per stuk.
- 2 Vormpjes voor ricotta of primosale van 200-300g per stuk.
Receptenboek: Een handleiding voor het bereiden van goede kazen met een korte en zeer korte rijping.
Unifill ontwerpt en bouwt in Italië thermoformmachines en vulmachines voor de productie van innovatieve eenheidsverpakkingen van 0,1 ml tot 500ml voor vloeibare, halfdikke en dikke producten, evenals voor zetpillen en vaginale capsules. Unifill is al meer dan 35 jaar wereldleider op het gebied van eenheidsverpakkingen voor de voedingssector (kruiden, sauzen, oliën, azijnen, yoghurt en gesmolten...
Schoonblazen en het vormen van plastic containers en doppen. Het maken van mallen voor de horeca, chemische, farmaceutische en voedingssector. Extrusie en blazen van containers tot 500ml in PVC, PEHD, PP, PS en PETG. Injectie, rek en blazen van containers tot 500ml in PET. Injectie en blazen van containers tot 1000 ml in PP en PEHD. Zeefdruk, tampondruk en hot stamping op cilindrische, elliptische en vlakke containers.
... van de Olijfolie) zijn een garantie voor de waarde en de excellentie van de geproduceerde olie. De olie wordt verpakt in een beschermde atmosfeer in: • Flessen van 1000 ml - 750 ml - 500ml - 250 ml - 100 ml - 60 ml - 25 ml. • Blikken van 10 lt - 5 lt - 3 lt - 2 lt - 1 lt. • Vaten van 25 lt.