Administratieve Diensten - Boekhouding...
Import van geconserveerde vissen...
Italië, Monopoli
VISPRODUCTEN...
Italië, Livorno
Groothandel in zeevruchten...
Verwerking en verkoop van verse, geconserveerde, halfafgewerkte, bevroren en diepgevroren visproducten...
Verkoop van verse en bevroren visproducten...
Italië, Chioggia
Handel in visproducten...
Italië, Rovigo
Dagelijkse levering aan viswinkels, supermarkten en ambulante verkopers van verse en bevroren zeevruchten die rechtstreeks uit heel Europa en Aziatische landen worden geïmporteerd.
Italië, Cisterna Di Latina
Distributie en verkoop van voedingsmiddelen, vleeswaren, kaas, pasta, gepelde tomaten, ingeblikte vis, snoepwaren...
...hebben we, na een zorgvuldige selectie van de artikelen, andere productlijnen toegevoegd, zoals: papiermaterialen, wegwerpkleding en beschermende kleding, evenals materialen en apparatuur voor de identificatie van geslachte dieren, vleeswaren, kazen en vis. De distributie van een steeds groeiend assortiment producten in het hele nationale grondgebied wordt mogelijk gemaakt door een ruime en moderne opslagruimte gelegen in het commerciële gebied van 'Il Gigante' in Forlì en door een zeer flexibele en technisch goed voorbereide bedrijfsstructuur.
Italië, Agrigento
De passie voor gedroogd fruit, olijven, geconserveerde vis en peulvruchten heeft de wens doen ontstaan bij het bedrijf EuroAlimenti F.lli Costanza S.r.l. om deze producten met zorg en professionaliteit te verwerken. Oorspronkelijk begonnen als een familiebedrijf, is het vandaag de dag een goed gevestigde speler in de sector, maar behoudt het de traditionele waarden van vroeger, die goed...
Italië, Sala Baganza
Het bedrijf Gruzza werd opgericht in 2000 en begon zijn activiteiten in de sector van de mechanische constructies voor vis en de industriële mechanische assemblages. Na enkele jaren ervaring begon het bedrijf apparatuur te produceren voor de voedingsmiddelenindustrie en richtte het zich op efficiëntere, compacte, snelle en nauwkeurige vacuümverpakkingsmachines. Daarnaast ontwikkelde het een reeks visverwerkingsmachines, glazuurmachines, filerenmachines, krulmachines, ontdooiers, wasmachines, mixers en vacuümverpakkers.
Italië, Marina Di Pisa
Osteria Marina il Peschereccio is een restaurant gelegen in het centrum van Marina di Pisa en gespecialiseerd in de bereiding van gerechten met verse vis die volledig de culinaire traditie van de regio weerspiegelen. Al sinds jaar en dag bieden wij onze klanten gerechten van de hoogste kwaliteit, geserveerd op ons terras met uitzicht op zee. Binnen de accommodatie worden ook zakelijke lunches en...
Voor meer informatie, bezoek www.officinaromagna.com. Houtskool koken voor het grillen van vis, vlees en groenten. De ROMAGNA keukens zijn met aandacht voor detail vervaardigd...
... typische specialiteiten uit zowel de Italiaanse als de Indiase keuken (tandoori vis, zalm, dorade, garnalen). Een warme en gastvrije locatie. Restaurant Sapori del Mondo bevindt zich op Via Emilia Ovest 17/a in Parma. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, bel 0521291519.
Italië, Pozzallo
...Efoods Ingros distribueert voedingsmiddelen en non-food producten namens Siciliaanse producenten. We selecteren de beste producten op de markt met aantrekkelijke prijzen voor de Europese markt. Onze producten: Arancino Ragusano, Scacce Ragusane, Biscotti Modicani, Fruit, Groenten, Peulvruchten, Diepvries- en Verse Vis, Visconserven, Specerijen en Aroma's, Modica Chocolade, UITRUSTING voor Horeca-Bar-Hotel, nieuw en gebruikt. Daarnaast zijn we in staat om u elk type typisch Siciliaans voedsel te leveren voor een exclusieve levering aan uw land.
Italië, Cattolica
... vis, waarbij gebruik wordt gemaakt van zorgvuldig gekozen, authentieke en huisgemaakte ingrediënten, waardoor onze gerechten de unieke smaak van de traditionele keuken krijgen. Restaurant Bar Martino bevindt zich in Cattolica aan de Via Fiume, provincie Rimini. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0541 833862.
Italië, Vietri Sul Mare
... Vietri sul Mare en de Amalfikust, die op wijze de typische geur van zeeproducten mengen met die van specerijen en de onmiskenbare geur van de citroenen van de Amalfikust en Sorrento. Het restaurant biedt de klant de mogelijkheid om de typische gerechten van de Vietrese traditie en de Amalfikust te proeven, die door de kwaliteit van de authentieke producten en de vakmanschap van de chef speciaal worden: gnocchi of cannelloni alla sorrentina, scialatielli met zeevruchten, paccheri of risotto alla pescatora of met porcini-paddenstoelen, spaghetti met venusschelpen, vis.
Italië, Roma
... ochtend vermaakt Casa Gusto zijn gasten met ontbijt, zowel het klassieke Italiaanse als het Amerikaanse ontbijt. Bij de lunch en het diner is er zowel een buffet als een à la carte aanbod, en de keuze varieert tussen verschillende gerechten, zowel vlees als vis, typisch voor de Italiaanse traditie, en in het bijzonder de Romeinse, waarin innovatie perfect samengaat met traditie.
Italië, Massa Lombarda
VIS - PIZZERIA - HOTEL...
...Ristorante Bar A’ Marè bevindt zich in Genova, aan de Via V Maggio 2B. Wij zijn een pizzeria, restaurant en loungebar die 48 uur gerezen pizza's en altijd verse vis bereidt. Grondstoffen van hoge kwaliteit, lichte en natuurlijke producten. Jong, dynamisch personeel dat altijd vriendelijk en behulpzaam is tegenover klanten. Heerlijk eten en entertainment met muzikale thema-avonden het hele jaar...
Italië, Montella
... ricotta. Van entrecote met rucola, grana en balsamicoazijn, tot gegrilde vis. Van linguine met kreeft tot tarbot met aardappelen en zwarte olijven. Onmisbaar, in de winterperiode, zijn ook de kastanjensoepen en porcini, de porcini- en truffeltaartjes, en de semifreddi met kastanjes van Montella IGP. De wijnkaart, het resultaat van een voortdurende zoektocht, is gericht op het ontdekken van de...
... doorgegeven en die ons in de vijfentwintig jaar van onze activiteit heeft aangespoord om steeds beter te presteren en culinaire specialiteiten te creëren die eenvoudig en direct te gebruiken zijn, geschikt om crostini, fantasierijke voorgerechten, hoofdgerechten te kruiden of om vlees en vis op smaak te brengen. Alles kan worden verrijkt met verse truffel op de manier die u het meest aanspreekt: in plakken...
Italië, Sassari
... een assortiment dat voortdurend evolueert en uitbreidt: producten voor het ontbijt "brood en croissants", vis "schalenvissen, schelpdieren, filets, enz.", groenten "aardappelen, minestrone, paddenstoelen, enz.", vlees "gevogelte, rundvlees, varkensvlees, enz.", kant-en-klare maaltijden, zoetigheden en nog veel meer, voor alle behoeften van onze klanten.
Italië, Civitanova Marche
... verwerking van dierlijke voedingsproducten, vlees, vis, melk realiseren, inclusief renderinginstallaties en waterzuiveringssystemen voor de behandeling van de bijproducten die daaruit voortkomen. Ons doel is om de rentabiliteit van uw investering te maximaliseren door de grootste aandacht te besteden aan het kiezen van functionele, flexibele, gerichte, technologisch geavanceerde en kwalitatief hoogstaande oplossingen, met bijzondere aandacht voor gebruiksgemak, beheerskosten en onderhoudskosten van de installatie.
De visspeciaalzaak van de vissers, de beste verse vis, verwerkt en gekookt tegen onverslaanbare prijzen. Van onze boten naar uw tafel, met culinaire aanbiedingen bereid door chef Ucio.
Italië, Vigevano
...Ristorante Rinascimento is een zaak die klanten een zeer ruime keuze aan gerechten uit de mediterrane keuken aanbiedt, evenals een veganistisch en vegetarisch menu in het hart van Vigevano. Er worden gerechten bereid met vlees en vis, naast heerlijke pizza's, gebakken in een houtoven en gekenmerkt door eerlijke en altijd verse ingrediënten. De ruimte beschikt ook over een Lounge Bar: een moderne...
Italië, Pessano Con Bornago
...Commercialisering en Ondersteuning van Wetenschappelijke Instrumenten in de sector van de Analytische Spectroscopie. Belangrijkste ondersteunde technieken: FTIR, Raman, Micro Raman en Micro FTIR, UV/VIS, Atomair Absorptie, ICP-MS, DSC en TGA. Beschikbare monstername-accessoires voor FTIR en Raman voor elk model instrument. Software en Spectrale Bibliotheken van Bio-Rad / Sadtler voor IR, UV en...
Italië, Oderzo
... rechtstreeks door ons uitgevoerd. Onze wijnen worden met passie gemaakt en we besteden aandacht aan de parfums en smaken. Sprankelende en stille wijnen hebben een volle smaak en je kunt de geur van fruit zoals banaan en appel ruiken. Elke soort wijn is typerend voor het jaar en we hebben geen oudere wijnen. Ze zijn gemakkelijk te drinken en je kunt ze combineren met elk soort gerecht, van vlees tot dessert, behalve voor Chardonnay, dat goed is bij vis. We kunnen ook verschillende kwaliteitswijnen met een expreskoerier verzenden en er is geen minimum voor de bestelling.
... mediterrane keuken, die strikt wordt bereid met uitstekende gerechten van verse vis, vlees, vleeswaren en de directe productie van pasta en zoetigheden. Om onze gerechten te begeleiden, ontbreekt er op tafel een selectie van wijnen uit Oltrepò Pavese, naast nationale etiketten en gedistilleerde dranken. Hier kun je ook genieten van een geweldige pizza per meter, gebakken in onze houtoven, of je laten adviseren door de dagaanbiedingen. ZOMERAVONDEN MET KAARSLICHT IN DE TUIN... THEMA GASTRONOMISCHE AVONDEN... BARBECUE ONDER DE STERRREN...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play