Italië, Pescara
1. GEKWALIFICEERDE ARROSTICINO...
Italië, Baronissi
Groothandel in kippen en vlees...
Italië, Costigliole D'asti
Vlees van gevogelte en eieren...
Eigen slachting en productie van traditionele Venetiaanse vleeswaren...
Italië, Trieste
Een bedrijf opgericht in 1900 en van vader op zoon overgedragen, houdt zich bezig met de slacht van biologische runderen van Oostenrijkse of nationale oorsprong. We kunnen kleine hoeveelheden leveren, aangezien we een kleine onderneming zijn. We hebben de mogelijkheid om runderen van hoge kwaliteit uit Slovenië te slachten, waarbij de huid handmatig wordt verwijderd zonder te trekken. Ideaal produ...
Voedselconserven b.v.
Italië, RONCONE
Vervoer, Slachting, Vleesverwerking.
Ingelegde antipasti...
Italië, Spinea
Het bedrijf Agricola Tonello is al decennia actief in de rundveesector, waarbij het direct betrokken is bij de landbouwplanning, de productie van grondstoffen, de aankoop van dieren, de fokkerij, de groothandel en de vleeshandel. We selecteren en kopen dieren op markten, fokkerijen en lokale verzamelcentra in Duitsland, Polen, Frankrijk, België, Ierland, Tsjechië, Slowakije, Spanje en Roemenië, wa...
...MORTADELLA, BACON worden nagebootst, alles zonder gebruik van vlees en alleen met natuurlijke ingrediënten, waardoor ze geschikt zijn voor klanten die willen genieten van krachtige smaken zoals die van vlees. Naast onze mengsels bieden we een assortiment van 50 smaken voor klassieke gekruide paneermeel. Ons bedrijf importeert en exporteert specerijen zoals; chili, salie, basilicum, oregano, ui, knoflook...
Italië, Quattro Castella
...Het bedrijf Montebaducco© is het eerste bedrijf in Europa dat gespecialiseerd is in de fokkerij van ezels en de productie van producten op basis van ezelmelk en -vlees. Het werd opgericht aan het begin van de jaren '90 door het pioniersidee van Giuseppe Borghi om de droom van zijn leven waar te maken: het fokken van ezels om hun volledige uitsterving door gebrek aan gebruik te voorkomen...
... gebied, certificeringen en klanttevredenheid. Door te spelen met de geuren en smaken van specerijen hebben we de beroemde mengsels voor het bakken gecreëerd (met traditionele smaken zoals aardappel en rozemarijn tot de meer innovatieve zoals gember en kurkuma, citroen en roze peper, curry en vele anderen..), voor vlees (van braadstukken tot mengsels voor hamburgers en worst) en niet te vergeten...
...We maken gebruik van de vaardigheden van bekwame en ervaren ambachtslieden, waarmee we onze producten vervaardigen. Een architectenbureau volgt en zorgt voor de details van de meest verfijnde en complexe werken. Met aandacht voor functionaliteit en elegantie ontwerpen en produceren we op maat gemaakte gekoelde vitrines, buffetten en koelvitrines (op verzoek op wielen) met eenvoudige of automatische glazenopening, voor voorgerechten, desserts, vis, vlees, gastronomie, ook in speciale vormen zoals fonteinen.
Italië, Montespertoli
...Wij zijn Moel, een Italiaanse fabrikant van verpakkingsfolies, gelegen nabij Florence, met een productiecapaciteit van 7.000.000 kg per jaar (60% rekfolie van voedselkwaliteit en 40% krimpfolie). Hier onder een korte beschrijving van onze producten die mogelijk interessant voor u zijn: -PVC rekfolie van voedselkwaliteit voor verse/bevroren/gekookte vlees/ groenten of voedingsmiddelen in het...
... kiezen we voor onze verse pasta alleen voor durumtarwe en vleeswaren, ricotta, vlees, groenten en andere grondstoffen rechtstreeks van de producenten. Wat we onze klanten willen bieden, is de excellentie van onze producten. Punt... en Pasta!
Italië, Galatone
Mondial Carni Due srl, een vleesverwerkingsbedrijf, is exclusief distributeur van de producten UNIPEG en werkt samen met hen. Wij zijn gespecialiseerd in de groothandel van rundvlees, varkensvlees, paarden- en schapenvlees van de beste nationale en internationale kwaliteit voor bedrijven in de horeca, catering, supermarkten en slagerijen. De verwerking en distributie van het vlees worden met de...
Italië, Milano
Kerstfamilie in vlees sinds 1850, Sefitalia in vlees sinds 1978, Foodvillage voedselproductie Italië sinds 2000.
Italië, Citta' Di Castello
Verse vlees en vleeswaren...
Italië, Andria
De slagerij van Giuseppe Amorese verwelkomt vele delicatessen van vlees, fijn vlees en gastronomische producten. Giuseppe Amorese is opgegroeid met een liefde voor dit vak en produceert uitstekende bereidingen die typisch zijn voor de Apulische keuken, met oog voor innovatie. Het vlees is altijd vers en van uitstekende kwaliteit.
Italië, Montichiari
VLEESVERWERKINGSAANLAGEN ROOD VLEES Varkens - runderen - schapen...
... bewuste consument. Wij zijn gespecialiseerd in de fokkerij en slacht van Grass Fed vlees, het hoogwaardige vlees dat uitsluitend op grasland in Lessinia wordt gevoed. In onze winkels hebben we geselecteerd vlees van rund, kalf, varken, wild en gevogelte, naast kant-en-klare gerechten en biologische producten.
Italië, Montecchio
Vlees - Vleeswaren - Gastronomie Directe Verkoop...
Productie en handel in vleeswaren...
Verwerking en directe verkoop van varkensvlees en vleeswaren...
...) en vitamines met een hoge verteerbaarheid dankzij het lage gehalte aan koolhydraten, lactose en natrium. Voorkomt bot- en tandziekten, vaatziekten en kankers, in het bijzonder die van de dikke darm. • Lactose-intoleranten: Veel intoleranten, zowel kinderen als volwassenen, drinken onze melk zonder negatieve reacties. • IJs- en patisseriebedrijven en restaurants gebruiken het om exclusieve ijsjes, pasta's, hoofd- en bijgerechten van vlees en vis te maken. • De bar om de eerste en enige 100% natuurlijke en Italiaanse Buffel Cappuccino te maken.
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
Italië, Narni
Professionaliteit in de fokkerij van landbouwdieren en in de teelt van diervoeder om vlees van hoge kwaliteit en voeding van een hoog niveau en klasse te verkrijgen, tot het punt dat we nutraceutische producten creëren die nuttig zijn voor de meest voorkomende syndromen van de moderne samenleving: dit is het doel dat we hebben bereikt en dat we ons altijd en voortdurend voorstellen te verbeteren in ons werk, tot het punt dat we specifieke producten maken voor bepaalde en veelvoorkomende syndromen in onze samenleving.
Italië, Loreto Aprutino
... kwaliteit, gekenmerkt door een gemiddelde fruitige aroma, van kruidachtige aard, met een hint van artisjok en tonen van bitterheid en pittigheid. Het wordt aanbevolen om het te combineren met granen- of peulvruchtensoepen, geroosterd vlees en salades.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play