Italië, Giuliano
...De Panettone is een van de typische kerstgebakjes bij uitstek. De Panettone Milano is een onmiskenbare klassieker van de Italiaanse ambachtelijke patisserie. De eenvoudigste onder de Panettoni, maar die met de "P" hoofdletter. Rozijnen, gekonfijt fruit en de andere ingrediënten zijn de hoofdrolspelers: samen zorgen ze voor een perfecte combinatie van smaken en aroma's. Code: BOPA01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
...Tortina gevuld met chocolade in verschillende varianten: binnenkant Chocolade; Ricotta; Pistache; Pistache en Ricotta. Specialiteit van hoge patisserie. Het product, rauw of gebakken, wordt zeer warm geconsumeerd. Onmiskenbare aroma's. De Tortina wordt naar een temperatuur van -18° C gebracht en bewaard in speciale cellen. Dit proces zorgt voor een product van hoge kwaliteit. Verpakkingen van n. 12 Tartine in een doos van 5 verpakkingen. Voor palletisering, neem contact op met de commerciële afdeling op nr. +39 3477240044.
Italië, Carbonara Al Ticino
...Sinds 1984 ontwikkelt, produceert en commercialiseert het aromen voor de voedingsmiddelenindustrie, de zoetwaren, dranken en likeuren, en de farmaceutische sector. Productie van aroma's voor hartige producten, zoetwaren, dranken, bakproducten en patisserie, en melkbasis. Essences en extracten voor parfumerie en cosmetica. Bedrijfskwaliteit UNI EN ISO 9001:2008. Een geavanceerde technologische...
Portfolio (8)
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Grassobbio
... van fruit, gelatines en chocoladecoatings) en Sucrea (lijn van aroma's en smaakpasta's, room, stabilisatoren voor mousses en bavarois, verdikkingsmiddelen en andere speciale mengsels voor patisserie en gastronomie); daarnaast Kessler Gmbh (D) onder het merk Kessko (productie van amandelpasta's, marsepein, chocoladecoatings) en Diabella (halffabricaten voor patisserie zonder sucrose).
Italië, Puegnago Del Garda
... van saffraan? De eerste en meest bekende is de culinaire toepassing om aroma, kleur en smaak toe te voegen aan de recepten van uw restaurant, patisserie of ijssalon (de Iraanse ijs met saffraanroom en pistache of de saffraancrème). Bovendien wordt saffraan, dankzij de vele gezondheidsvoordelen, gebruikt in de cosmetische en farmaceutische sector; er zijn namelijk talrijke internationale...
Portfolio (1)
Italië, Trieste
...Baker Distilleria, een merk van Dierre srl, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gedistilleerde dranken, likeuren en aroma's, voor de patisserie, voor de ambachtelijke werkplaats, voor de industrie en voor de eindconsument. Onze Dikke Aroma's zijn zo samengesteld dat ze optimaal tot hun recht komen bij verdunning en toepassing in zoetigheden. Ze garanderen de hoogste...
Italië, Panicale
...Ons bedrijf is gelegen aan de oevers van het Trasimeno-meer, tussen de Umbraanse en Toscaanse heuvels; deze prachtige gebieden geven onze graanmengsels unieke aroma's en smaken, die hun toegevoegde waarde aan de eindconsument tonen via elk bakproduct, patisserie, pizzeria of verse pasta die met onze meelsoorten is gemaakt. Al onze meelsoorten worden strikt geproduceerd zonder toevoeging van additieven, zonder toegevoegde gluten, zonder behandelingsmiddelen of procesadditieven.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play