Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Italië, Massa Lombarda
...Monorigine Tanzania AA heeft een goede branding, uitgesproken volheid en een delicate zuurheid met een nasmaak van rauwe honing. In de kop presenteert het zich met een donkere crema en gouden reflecties. Op de tong laat het een aangenaam zoete, aanhoudende smaak achter, met tonen van chocolade en een prettige basis van rabarber, waarbij enkele lichte korrels te herkennen zijn. Te genieten op elk moment van de dag in volledige rust.
Portfolio (4)
Fallani produceert ambachtelijke snoepjes sinds 1926. Het bedrijf is geëvolueerd van een ambachtelijke werkplaats naar een gestructureerde onderneming, en vandaag de dag distribueert het zijn producten in Italië en daarbuiten. De bekendste snoepjes van Fallani zijn die van de Klassieke Lijn, met klassieke smaken: gerst, rabarber, munt en anijs. Fallani produceert ook andere lijnen: Jongerenlijn, Kruidenlijn, Lijn Zonder Toegevoegde Suikers en Biologische Lijn. Er worden ook gepersonaliseerde snoepjes gemaakt.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play