Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
Onze pasta is een volledig ambachtelijke, familiebedrijf dat pasta van harde tarwe semolina produceert, getrokken door bronzen matrijzen, met 100% Italiaanse oude semolina... Ons assortiment is zeer gevarieerd en bevat echt authentieke pastavormen... Naast de klassieke paccheri, calamarata, scialatielli en handgemaakte fusilli Al ferretto produceren we ook gekruide producten met verfijnde smaken...
... vijf assen en met draad- en totale elektro-erosiemachines. Vandaag de dag is het bedrijf ISO 9001:2015 gecertificeerd, heeft het zes hooggespecialiseerde medewerkers in dienst en produceert het jaarlijks ongeveer honderd matrijzen voor verschillende productie-sectoren.
Italië, Saviano
Ons bedrijf produceert ambachtelijke pasta van harde tarwegries, maar met de modernste machines. We maken gebruik van een volledig ambachtelijk proces, zoals langzame en langdurige droging (ongeveer 3-4 dagen) bij zeer lage temperaturen (40°-45°). De matrijzen zijn uitsluitend van brons, voor een unieke porositeit. Dit, samen met onze speciale selectie van gries, en de kennis van onze meester-pasta-maker, resulteert in een uniek product.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play