Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
Italië, Torino
Italië, Novi Ligure
Industrie van zoetwaren. Chocoladeproductie. Chocolade-eieren. Bij ons wordt de verwerking van chocolade met liefde en aandacht uitgevoerd, met respect voor traditie en kwaliteit, en richt zich op alle soorten chocolade, van melkchocolade tot pure chocolade, inclusief witte chocolade of hazelnoot. Gambarotta srl voert ook werkzaamheden uit voor derden: cacaopoeder, pure chocolade, gianduiotti, chocolade nougat, chocolade, chocoladeconfetti, hazelnootchocolade, smeerbare chocolade, snoep en suiker, chocolade tabletten en chocolade-eieren.
PAAS EIEREN - KERSTVERPAKKINGEN - NOUGAT - COLOMBE - KROKANT - PANETTONI - KERST - PASEN - CHOCOLADE -...
Italië, Palagonia
... walnoten en kaneel, van zwarte moerbeien. Typische Siciliaanse voedingsconserven, paté, pastasaus of voor antipasti, paddenstoelen in olie, zwarte olijven, groene olijven, asperges, kappertjes, gedroogde tomaat, artisjokken. Siciliaanse granita en ijs: Granita in alle smaken, citroen, amandel, pistache, moerbeien, chocolade, sinaasappels, granaatappel, vijgen, hazelnoot, aardbei, enz.
Portfolio (55)
Italië, Itri
Ambachtelijke productie en verwerking van nougat, chocolade, krokant, figuren en chocolade-eieren, pralines, truffelchocolade met personalisatiemogelijkheden.
Italië, Andria
...pralines, nocciolato, colombe en paaseieren van chocolade, amandelconfetti, chocoladeconfetti, Avola-confetti, nougat met hazelnoten, ambachtelijke panettoni, nougat en torroncini, aromelli. De producten worden vervaardigd in het interne laboratorium dat, volgens oude recepten, de ambachtelijkheid van de verwerking en de kwaliteit van een superieur smaakniveau hooghoudt. De confetteria biedt de volgende diensten aan: gepersonaliseerde verpakkingen, leveringen voor privéfeesten en restaurants, confetti voor elke gelegenheid en thuisleveringen.
Italië, Basciano
... producten volgen een ambachtelijk proces dat de Italiaanse traditie respecteert en zijn vrij van gluten, palmolie en gehydrogeneerde vetten om de hoogste kwaliteit te garanderen. We bieden een breed scala aan producten: heerlijke nougat en chocolade in al zijn vormen en een breed assortiment ambachtelijke ijsjes. Onze producten zijn beschikbaar onder zowel ons eigen merk als voor derden. Onze producten zijn te vinden in restaurants en kleine winkels, evenals in de GDO. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit kenmerken onze productie.
Banketbakkerij ijssalon nougat Groothandelsverkoop...
Italië, Palermo
...Pasta, couscous, brood, koekjes, zoetigheden en ontbijtgranen bereid met hoogwaardige meelsoorten zoals Timilia, Russello en Maiorca. Ook ontbreken linzen, kikkererwten, amandelen, hazelnoten en andere peulvruchten en biologische gedroogde vruchten niet. Veel producten uit de Siciliaanse patisserie: cannoli, cassata, amandelgebak, krokante snoepjes en pistache nougat. We houden van gezond...
Italië, Novi Ligure
Chocoladeproductie - Halffabrikaten nougat voor ijssalons en patisserieën, paaseieren...
... in verschillende smaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden - TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden - CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden - PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play