Italië, Torino
Sperandri is zeker een van de meest gewaardeerde ambachtelijke chocolaterieën in de stad Turijn. Gespecialiseerd in de productie van extrusie gianduiotto, handgesneden klassieke cremino en zachte nougat, gemaakt met uitsluitend Piemonte IGP hazelnoten. Naast de klassiekers van de Turijnse chocoladetraditie, omvatten de vele aanbiedingen voor het publiek handbeschilderde paaseieren, een ruime selec...
Portfolio (97)
Creativiteit, passie, inzet, dit zijn de ingrediënten die, samen met een aangeboren gevoeligheid en constante zoektocht, de vrouwelijke bedrijfsfilosofie van het Antico Torronificio delle Madonie, opgericht in 1950, schetsen en samenvatten. Het is nog steeds een pronkstuk van de Siciliaanse excellentie en van het productiegebied Madonie. Een verhaal dat van vader Ignazio op zijn dochters Anna Mari...
Italië, Catanzaro
ZOETWARRENBEDRIJF DAT PRODUCEERT: AMANDELMELK, AMANDELPASTE, AMANDELBISCUITS, PRALINES, CHOCOLADE, PANETTONE, TORRONE.
Italië, Basciano
Geni is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van snoep en ambachtelijk glutenvrij ijs. De familie is betrokken bij alle fasen, van de keuze van grondstoffen tot de productie en marketing van de producten. De wens om authenticiteit te herstellen, het gebruik van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en innovatie vertegenwoordigen de waarden van ons bedrijf. Onze pro...
Italië, Catania
TYPISCHE SIZILIAANSE PRODUCTEN, GEBOREN UIT DE CULINAIRE KUNST VAN GUGINI RAO, ONTWIKKELD DOOR DE JAREN HEEN MET ENKELE ECHTE EN SIZILIAANSE PRODUCTEN VAN PISTACHE TOT AMANDELEN TOT KERSEN. WE KIJKEN ERNAAR UIT U TE ONTVANGEN.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play