Italië, Novoli
...Onze wilde sjalotten of Lampascioni worden met zorg en aandacht handmatig geoogst in gebieden waar ze spontaan en zonder pesticiden groeien. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en op fytosanitaire basis gecertificeerd om kwaliteit en versheid te waarborgen. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN Lampascioni 100% vers en natuurlijk Verkoopperiode: Januari - Mei en Oktober - December Goed...
Portfolio (71)
Italië, Moio Della Civitella
... geplukt om de maximale versheid en integriteit te waarborgen. Deze sappige en aromatische vruchten geven ons een confituur met een authentieke en verfijnde smaak. We hebben ervoor gekozen om slechts twee ingrediënten te behouden: rode appels en rietsuiker, gebruikt in een minimale hoeveelheid van 25%. Zonder toevoeging van citroensap benadrukt onze confituur de puurheid en kwaliteit van de appels, en biedt het een oprecht en natuurlijk zoet product. Met zijn fluweelachtige textuur en onmiskenbare smaak vangt onze Extra Confituur van Rode Appels de essentie van Cilento.
Portfolio (16)
Italië, Resana
...Shampoo voor de baard dat grondig reinigt en een aangenaam hydrolipide evenwicht aan de huid en de haarstructuren biedt. Ontwikkeld voor jouw baard, bestaat Respiro uit de distillaat van een geselecteerd complex van verschillende soorten radicchio en een reinigende shampoo met een fysiologische pH. Het is effectief, irriteert de huid niet, zelfs niet de meest gevoelige, en laat een frisse schoonheidsgevoel achter. De geur, natuurlijk en subtiel, geeft een vleugje frisheid aan de baard, terwijl de exclusieve formule het haar zachtjes wast en voedt.
Portfolio (7)
Italië, Nave
... geselecteerd en 100% natuurlijk zijn, zonder toevoegingen van zoetstoffen, smaakstoffen en kunstmatige conserveermiddelen. Tonic Water "Indian Premium" is ontstaan in 2005 en markeert het begin van het grote avontuur van FeverTree. Deze mixer van uitzonderlijke kwaliteit is gemaakt van puur kinine uit Oost-Congo, mineraalarme bronwater, natuurlijke rietsuiker en bittere sinaasappel uit Tanzania...
Portfolio (46)
E-commerce site voor de B2C-verkoop in heel Europa van de gastronomische specialiteiten uit de Italiaanse Food Valley, geproduceerd door geselecteerde bedrijven uit Emilia Romagna op 0 km. Onze proevers hebben de beste specialiteiten geselecteerd uit de traditionele Emilian smaak. Dit zijn de gastronomische producten die dagelijks op de tafels van de Food Valley worden genuttigd. Parmigiano...
Portfolio (10)
Italië, Augusta
... verwerking tot Ficurinia-producten. De geoogste vijgen van de cactus zijn geselecteerd, rijp, altijd vers en van de hoogste kwaliteit, aangezien geen enkel deel van de oogst bestemd is voor de verse markt. Hieronder vindt u een niet-uitputtende lijst van onze producten die mogelijk uw interesse hebben: Cactusvijgconcentraat Biologisch cactusvijgconcentraat BIO Cactusvijgpuree BIO, diepgevroren in vlokken Diepgevroren cactusvijgpuree in vlokken, klaar voor gebruik (met concentraat en natuurlijk verdikkingsmiddel) Biologische cactusvijgzaadolie, koudgeperst voor voedsel- en cosmetisch gebruik.
Italië, Terralba
...% natuurlijk gecertificeerde productie, geoogst, geselecteerd en met de hand verpakt en gekweekt zonder het gebruik van pesticiden en/of chemische meststoffen en op de meest natuurlijke manier mogelijk, zodat de kwaliteit van elke plant en bloem zo goed mogelijk behouden blijft. Eigen productie en directe teelt in Sardinië, gedaan in open velden volgens oude methoden en zonder het gebruik van pesticiden of...
Italië, San Marco Evangelista
... zorgvuldige rijpingsperiode worden de verschillende soorten koffie, geselecteerd uit de beste oogsten ter wereld, onderworpen aan de kunst van het mengen om crema, body, bitterheid, zuurheid, geur en persistentie te verkrijgen; - Deze sensorische aspecten worden ook tijdens de verpakking behouden om de organoleptische eigenschappen van het product te behouden en contact met gas, vocht, licht en andere...
Italië, Capraia e Limite
... gestanst om de punt en de 5 klassieke gaten van de riem te verkrijgen, wordt de rand gladgemaakt en daarna gekleurd. De riemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren, naast natuurlijk de keuze van de gespen, die ook in Italië worden geproduceerd. De gespen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bovendien wordt de riem aan de achterkant gestempeld met een stempel die kan...
Italië, savignano mare (FC)
... een publiek dat houdt van het ontdekken van nieuwe smaken en niet wil inboeten op een "gezond en natuurlijk" ijs. Door middel van zorgvuldige analyses en periodieke monsters controleert een modern geaccrediteerd onderzoekslaboratorium voortdurend de kwaliteit en hygiëne van het ijs en de ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van "het IJs van Sancisi".
Italië, Grumo Nevano
... vooruitgang, kiest ervoor om grondstoffen te behandelen die zijn verkregen uit zo natuurlijk mogelijke looiprocessen, waarbij plantaardige bewerkingen en kleurprocessen worden gekozen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid. De producten worden volledig in het bedrijf vervaardigd, van het ontwerp tot de naad en het strijken.
... appelsienen worden rechtstreeks van de boom geselecteerd door middel van een snijtest: de agronoom snijdt een appelsien doormidden en beoordeelt het aroma, de stevigheid, de kleur en de dikte van de schil. Vervolgens proeft hij het, maar dan in partjes. Op deze manier kan hij de consistentie van de schil van de partjes, de verhouding tussen het sap en het vruchtvlees en, natuurlijk, de smaak...