Italië, Salerno
219km
... tijd tweehonderd kisten ansjovis uit de Golf van Salerno om te toveren tot colatura di alici. — bij Fiordicosta. Herontdek de smaken van onze oude maritieme traditie door de authentieke cultuur van onze kusten op tafel te brengen. Colatura di alici. In glas in de nieuwe lijn van 100/250/500 en 1000ml.
Portfolio (8)
Italië, Campello Sul Clitunno
189km
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play