...zoals de traditie voorschrijft, in grote stukken van 25 kg, binden we het met de hand, en koken we het lang (minimaal 20 uur) in droge luchtovens. Bij het snijden is onze mortadella geurend, fluweelachtig, met een schone smaak.
Portfolio (10)
Italië, Villafranca Piemonte
... van Italiaanse vleeswaren op tafel te brengen. Het bedrijf houdt zich bezig met de slachting, verwerking en handel in varkensvlees, waarbij altijd een vers en authentiek assortiment wordt gegarandeerd. Onder de producten: vers en bevroren varkensvlees, worsten, ham, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta en cotechino.
Italië, Zola Predosa
Hoofdproducent van Italiaanse mortadella met IGP-certificering. Exclusieve productie van gecertificeerde kwaliteit van de echte mortadella, gemaakt volgens het recept van de Bolognese traditie - Certificeringen VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenvrije mortadella. Merken: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Export over de hele wereld.
Italië, Castel Maggiore
Onze missie is om de beste Italiaanse voedings- en wijnspecialiteiten wereldwijd te introduceren en te promoten, door hoogwaardige producten aan professionals in de distributie, groothandel, detailhandel, catering, horeca en gastvrijheid aan te bieden. Neem contact met ons op om onze selectie van te vragen: -Prosecco -Wijn -Oliën -Balsamicoazijn -Mortadella -Vleeswaren -Kazen -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play