Italië, Radicofani
80km
...Het is een kaas van puur schapenmelk in ovale vorm en weegt ongeveer 0,800 kg. Vroeger werd het alleen gemaakt met lentemelk, in tegenstelling tot nu, waar het bijna het hele jaar door beschikbaar is. "Het gewicht en de bijbehorende ovale vorm zouden te maken hebben met de transformatie van dit product bijna aan het einde van de wrongel en direct op de ovale lepel geplaatst, omdat anders het deeg niet genoeg zou zijn geweest om de traditionele schepvorm te verkrijgen." Verse pecorino, gerijpt gedurende ongeveer 15 dagen.
Portfolio (48)
Italië, Fidenza
181km
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola en nog veel meer.
Portfolio (54)
Italië, Vedelago
249km
...Montegrappa, San Pio X en Neve del Grappa. De kazen, verkregen uit vers melk dat dagelijks van lokale bedrijven wordt ontvangen, worden aan de consument aangeboden in een breed assortiment: hele, halve en kwart vormen, 100, 300 en 400 g met een vast gewicht. HACCP-autocontrolesysteem uitgevoerd en gegarandeerd. De vastberadenheid en het enthousiasme van al onze medewerkers, de professionaliteit van ons personeel, de zorg in productie en rijping, en het vermogen om innovatie te combineren met respect voor traditie, stellen ons in staat om producten van hoge kwaliteit te produceren.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play