Italië, Barberino Di Mugello
54km
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Italië, Forlì
100km
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, Parma
144km
...) cel, waarna ze drie maanden rusten en langzaam drogen. Nu is het de beurt aan de zeelucht, die, voordat deze de vallei bereikt, de balsems van de bossen in de Apennijnen heeft gestolen. Afhankelijk van het seizoen worden de ramen geopend en zo gaat het negen maanden door. Dan gaat het naar de kelder: hier eindigt de rijping na twee jaar. Het resultaat is ontroerend, maar je moet bereid zijn om...
Portfolio (10)
Italië, Ponte Galeria
210km
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
Italië, Langhirano
146km
...Als specialisten in grote rauwe hammen hebben we ook wat volgens ons de beste Prosciutto di San Daniele is, geselecteerd. Gemaakt in een beperkt gebied van Friuli, onderscheidt het zich door de typische langwerpige vorm en de aanwezigheid van het zampino. Bereid met alleen vlees van varkens die in Italië zijn geboren en grootgebracht, en zeezout, in een meer genereuze hoeveelheid dan bij de Parma, wat het een krachtiger smaak geeft. Rijping: 14/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 9.5/11.5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
Italië, Città Di Castello
78km
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, Angiari
190km
... deze natuurlijke steen stoot geen giftige stoffen uit. Het voedsel dat op deze manier wordt bereid, is dus gezonder en er is geen contact met rook, zodat de voedingsprincipes van de voedingsmiddelen op deze manier behouden blijven.
Portfolio (3)
Italië, Firenze
28km
...Nduja di Spilinga in Blik De Nduja di Spilinga is een pittige smeerbare salami die zijn oorsprong vindt in Calabria, meer bepaald in Spilinga, een gebied gelegen tussen de hellingen van de Monte Poro en Capo Vaticano. En het is in deze vrolijke plaats dat dit product wordt gemaakt, waarbij de oude lokale tradities nauwgezet worden gevolgd. De nduja wordt bereid met zorgvuldig geselecteerd vlees...
Portfolio (1)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
57km
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Italië, Badesse-Monteriggioni
15km
... m², en dagelijks bereiden de 25 medewerkers 390 quintalen goederen. De sector Vlees opereert op een oppervlakte van 1.000 m², en dagelijks bevoorraden ze de supermarkten met 140 quintalen vlees, bereid door 15 medewerkers.
Italië, Gubbio
114km
... met producten uit onze tuin. Het menu omvat huisgemaakte specialiteiten zoals Tagliatelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Pappardelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gnocchi met truffel, met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gemengde grill van vlees, de uitstekende bruschetta's met Umbrië olijfolie, Crescia of brood met worst, huisgemaakte spek, met barbozza, met ham, met karbonades. De structuur bestaat uit 5 slaapkamers en 1 kamer voor gehandicapten. Elke kamer beschikt over: badkamer, 4 slaapplaatsen waaronder een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, bureau, televisie.
...Onze keuken weerspiegelt de traditie en het gebied dat ons omringt. In ons menu ontbreken nooit cappelletti in bouillon, tortelli, ovenpasta's, gebraden vlees en gekookt vlees, zorgvuldig bereid met de geuren van onze bossen (paddenstoelen en truffels), naast een ruime keuze aan pizza's voor elke smaak. Restaurant La Collina, volledig familiebedrijf, biedt typische Emilianese keuken aan. We zijn...
Italië, Marcon
242km
...Il Ca' Nostra is een pizzeria-restaurant gelegen in Marcon, in de provincie Venetië, dat heerlijke gerechten op basis van vlees en vis aanbiedt, bereid volgens de meest verfijnde Venetiaanse recepten. Bij Ca' Nostra kunt u genieten van het beste van de lokale en nationale keuken, dankzij een keuken die alleen de beste ingrediënten gebruikt, waaronder uitstekende verse vis gevangen in de...
Italië, Noale
235km
...CARREFOUR, NESTLE’, CASAMODENA, AIA en vele anderen. We zijn leveranciers van McDonald's Italië voor verschillende referenties, zowel in als uit. We zijn op zoek naar distributeurs van onze bevroren producten die bereid zijn om distributiedienstenovereenkomsten te sluiten. We hebben een Trevigiana bedrijf, Salmon club, gekocht om het marktaanbod uit te breiden met nieuwe producten en recepten, ook glutenvrij. Onze inspanningen om kwaliteit en gecontroleerde producten te waarborgen, worden bevestigd door internationaal erkende certificeringen: ISO 9001, BRC, IFS en GREENER.
... mediterrane keuken, die strikt wordt bereid met uitstekende gerechten van verse vis, vlees, vleeswaren en de directe productie van pasta en zoetigheden. Om onze gerechten te begeleiden, ontbreekt er op tafel een selectie van wijnen uit Oltrepò Pavese, naast nationale etiketten en gedistilleerde dranken. Hier kun je ook genieten van een geweldige pizza per meter, gebakken in onze houtoven, of je laten adviseren door de dagaanbiedingen. ZOMERAVONDEN MET KAARSLICHT IN DE TUIN... THEMA GASTRONOMISCHE AVONDEN... BARBECUE ONDER DE STERRREN...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play