Italië, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEEL, HALFBEREIDEN EN VERBETERINGSMIDDELEN VOOR EEN CONTINU IN ONTWIKKELING ZIJNDE MARKT Molino Magri, opgericht in 1929 en gevestigd in Marmirolo, Mantova, draagt al vijf generaties lang de passie voor de kunst van het malen van vader op zoon over. Molino Magri is een meelbedrijf dat, door de verwerking van geselecteerde zachte tarwe, een breed scala aan professionele meelsoorten ...
Portfolio (56)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, moedergist (natuurlijke gist van zachte tarwe meel type 0, gist, gemoute graanmeel), zout, tomaat, mozzarella, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie.
Portfolio (129)
Italië, Guardiagrele
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt, wat...
Portfolio (91)
...Kleine en heerlijke ambachtelijke zanddeegschalen gevuld met abrikozenjam. De Forneria Veneziana taartjes zijn bereid met VAN VAN NATUURLIJK GLUTENVRIJ MEEL en zonder het gebruik van ontglutende meelsoorten. In deze versie zijn ze ook vrij van melk en melkproducten. Het ZANDEEG is op basis van rijstmeel en boekweit, maïszetmeel en rijstzetmeel, en eieren. Een zoete idee voor groot en klein, voor...
Portfolio (10)
Italië, Forlì
... kunnen ook gekarameliseerd, gemalen tot kruimels of meel. De belangrijkste eigenschap van deze hazelnoten is de aanwezigheid van verschillende voedingsstoffen zoals vitamine E en B-vitamines, evenals mineralen zoals kalium, calcium, fosfor en magnesium. Hazelnoten hebben een hoog caloriegehalte, dus het is raadzaam om ze in kleine hoeveelheden te consumeren, vooral als je een caloriearm dieet volgt. Heerlijk en smaakvol voor aperitiefjes en buffetten, als voorgerechten fingerfood en ze kunnen worden omgevormd tot rijke ijsjes of romige parfaits.
Portfolio (50)
Italië, Catania
...Selectie van meel geproduceerd door Mulino Denti. Meel met verschillende eigenschappen voor verschillende behoeften. Korte deeg, gebak en ontbijt, grote gerezen producten. Meel voor Napolitaanse pizza.
Portfolio (8)
Italië, Villanterio
<p>DI.GI.MA. biedt haar diensten aan in de provincies Lodi, Milaan, Pavia, Piacenza. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de sector met grote expertise in de verzameling en verwerking van bijproducten van de slacht van categorie 3 (afgeleid van materiaal dat geschikt wordt geacht voor menselijke consumptie).</p><p> DI.GI.MA. voert haar activiteiten uit in: de productie van dierlijke vetten, voorna...
Portfolio (4)
Italië, San Donà Di Piave
...Dante Italian Food is een groothandel in vleeswaren, kazen en meel uit de regio Veneto die voornamelijk in Europa exporteert. We werken om restaurants, pizzeria's, bars, hotels en groothandels te voorzien van producten van uitstekende kwaliteit, rechtstreeks geleverd door kleine en middelgrote ambachtelijke bedrijven. We willen een complete service bieden en samenwerken met onze klanten om het meest geschikte product voor hun behoeften te vinden, zoals biologische kazen en glutenvrije vleeswaren. We kunnen een breed scala aan meel aanbieden, ook biologisch, voor pizza, brood en gebak.
Italië, Salerno
Onze bakkerij bestaat al dertig jaar, is familiebedrijf en dat kon niet anders gezien onze oorsprong; we komen uit Gragnano, het thuisland van de pasta, waar de geur van griesmeel in de lucht hangt. Brood, gebak en alles wat van meel gemaakt is, is voor ons een grote passie die we hebben omgevormd tot ons werk. De tekenen van die passie zijn zichtbaar in de zorg en de authenticiteit van alles...
Italië, Bruino
... of meel van oude granen voor natuurlijk gerezen producten. We maken droge patisserie, verse patisserie, taarten, semifreddo's, gerezen producten zoals: panettoni, pandori, zoete en hartige focaccia's, pizza's; bugie ricce en gevulde producten, en eenpersoonsproducten voor het ontbijt. Je kunt enkele van onze ambachtelijke patisserieproducten vinden in de online catalogus. Naast de artikelen die in...
Italië, Somma Vesuviana
... pizzabodems, beschikbaar in zowel de witte als de tomatensaus versie, tot de authentieke Romeinse pinse, bereid met een speciale mix van meel. Ons aanbod omvat ook originele creaties zoals de Saltimbocca, de Saltimpizza en de Pizzangoli, perfect voor de foodservice sector. De gamme wordt aangevuld met ambachtelijke bruschettone, pizzette met tomaat en focaccia, beschikbaar in de klassieke variant en met...
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
Al meer dan twintig jaar is de Familie La Manna actief volgens de traditionele lokale recepten. De familie La Manna zorgt persoonlijk voor het succes van elk product, door de beste grondstoffen op de markt te selecteren en hun klanten authentieke en hoogwaardige producten aan te bieden. Dankzij de gelukkige combinatie van enkele natuurlijke ingrediënten, zoals eersteklas meel, natuurlijke gist...
... de Cuneese traditie, gemaakt van boter, maïs en meel. - 12 maanden WIJ KUNNEN ONZE KLANTEN EEN GEPERSONALISEERDE VERPAKKING AANBIEDEN MET HUN LOGO VOOR EVENEMENTEN, HERDENKINGEN, PROMOTIE EN EIGEN DISTRIBUTIE. Tot slot is het PASTICCERIA van 1e KWALITEIT om van te genieten!!
Italië, Gragnano Trebbiense
Italië, Traona
Populaire landen voor deze zoekterm