Frankrijk, Olivet
...T55-meel wordt aanbevolen voor het maken van brood, gebak en viennoiseries.
Portfolio (7)
Frankrijk, Fargues-Saint-Hilaire
...Met de voortdurende groei van de consumptie van gebak en brood, vinden wij het essentieel om u hoogwaardige T45, T55 en T65 tarwebloem aan te bieden tegen de beste prijs.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Mard De Réno
...De kleine spelt, ook wel 'engrain' genoemd, staat bekend om zijn lage gluteninhoud. Het bevat meer plantaardige eiwitten dan de meeste andere granen. Dankzij de 8 essentiële aminozuren voor het lichaam en de langzame suikers is kleine spelt een echte energiebron. Engrain, de ideale vervanger voor tarwe! Gebruik: ter vervanging van tarwemeel voor uw gebak, pannenkoeken, taartdeeg, of voor uw brooddeeg door het hier te mengen met tarwemeel om de rijzing te bevorderen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Torcy Le Petit
100% Franse onderneming gevestigd in Champagne, Millbäker ontwerpt en produceert ingrediëntenoplossingen voor professionals in de bakkerij en positioneert zich als een expert in de keten van tarwe-meel-brood. Onze doelstelling: het potentieel en de smaak-, voedings- en technologische rijkdommen van elk ingrediënt onthullen. Ontdek een breed scala aan producten die zijn gewijd aan de BVP...
Portfolio (18)
Frankrijk, Gouarec
... hennep... Wij garanderen u biologische, ethische en kwaliteitsproducten. Wij werken samen met lokale producenten en bieden u een assortiment van 100% biologische, 100% Franse, 100% in Bretagne verwerkte voedingsmiddelen in onze werkplaatsen. Wij verwerken al onze grondstoffen. Gepelde zaden, ongeraffineerde olie, meel, worden in onze werkplaatsen in het centrum van Bretagne verwerkt met machines die...
Populaire landen voor deze zoekterm