België, Vottem (z.i. De Milmort)
TRENDY FOODS BELGIUM, een bedrijf gevestigd in België, is gespecialiseerd in de distributie van voedingsproducten in België en Luxemburg met de mogelijkheid om naar andere landen te exporteren. Wij bieden een compleet assortiment voedingsproducten aan, waaronder dierenvoeding, snoep, specerijen, conserven, sauzen, rijst, meel, pasta, gebak en patisserie, dranken, koffie, verse producten...
Portfolio (46)
België, Ath
Het bedrijf Coprosain is gespecialiseerd in de verkoop van natuurlijke en biologische producten. Het biedt een breed scala aan producten aan: dranken (aperitieven, bieren, waters, vruchtensappen, limonades, biologische wijnen), bakkerij (croissants, broden, taarten en gebak), kruidenierswaren (koekjes, chocolade, jam, conserven, specerijen, pasta, sauzen, honing, meel, koffie, thee, olie, azijn...
België, Oudenaarde
... gaat om brood, koekjes of gebak, wij maken voor u een op maat gemaakte samenstelling. Wij denken mee met u en bieden u oplossingen om de foodkost te beperken, of u nu een ambachtelijke bakker bent of een industriële bakkerij runt. Naast ons bio gamma kunt u ook nog voor het conventionele gamma bloem en meel bij de Molens van Oudenaarde terecht.
België, Péronnes-lez-Binche
... derivaten; maar ook verse producten als kazen en melkproducten, gerookte en gemarineerde vis, vlees en vleeswaren. Ten slotte biedt Nordic Centre ook ijs, sorbets en desserts, specerijen, pasta, rijst, meel, non food, wijn en alcoholische dranken, baguette, gebak en derivaten, conservenblikken en oliën. ...
België, Havelange
Agribio beheert een volledige keten: teelt van spelt, tarwe, rogge en boekweit, opslag, sortering en reiniging van deze granen en tenslotte, maling voor de productie en verkoop van bloem van verschillende kwaliteiten. De korte keten wordt dus gerespecteerd en voortdurend verbeterd. Biologische bakkerij Brood en gebak rechtstreeks van het veld. Biologische granen Tarwe, gepelde spelt, gepelde...
België, Lixhe-Visé
Benoit Segonds, bakker – patissier. Ik maak brood op ambachtelijke en traditionele wijze van de beste kwaliteit meel om het brood zijn goede smaak van vroeger terug te geven en daarmee ook zijn plek op de tafel. Ik heb ervoor gekozen om met biologisch meel te werken. De biologische certificering garandeert ons dat de meel geen additieven of hulpstoffen (natuurlijk of chemisch) bevat.
Populaire landen voor deze zoekterm