Italië, MILANO
... sauzen worden erkend als dat extra ingrediënt, onmisbaar om elke maaltijd een echte smaakervaring te maken die je kunt delen met vrienden. Ingrediënten: Tomaten (148g per 100g tomatenketchup), azijn, suiker, zout, specerijen en extracten van aromatische kruiden (bevat selderij), specerijen. VERPAKKING VAN 8 1 STUK = EURO 2,90 1 PALET 54 VERPAKKINGEN VAN 8 STUKS HOUDBAARHEID 01/11/25 MINIMALE BESTELLING 30 PALETS...
Portfolio (229)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van pas geoogste Siciliaanse tomaten verrijkt met de smaak van vers gebakken aubergines, apart bereid in een typisch Siciliaans recept dat is gemaakt ter ere van de beroemde opera van Vincenzo Bellini, La Norma. Ideaal om een bord spaghetti mee te kruiden, af te maken met een snufje geraspte ricotta salata eroverheen. INGREDIËNTEN: Tomatenblokjes, extra vierge olijfolie, vers gebakken aubergines, verse basilicum, verse knoflook, zout en suiker. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portfolio (8)
Italië, Rivoli
...De nieuwe suikervrije ketchup "Biobontà" gezoet met erythritol is gezond, biologisch gecertificeerd, glutenvrij, veganistisch en vooral lekker! Ontworpen voor de vele mensen die geen suiker kunnen of willen consumeren. Het voldoet aan de eisen van de meest veeleisende consumenten die op hun gezondheid letten, maar ook aan sporters die altijd op zoek zijn naar gezonde en schone voeding!
Portfolio (9)
Italië, Nave
...Profiel Al naso biedt delicate en aangename tonen van aromatische kruiden, in het bijzonder tijm en rozemarijn, ondersteund door frisse citrusgeuren. Smaak Palet zacht en verfijnd, de smaak roept kruiden en citrus op, benadrukt door een bescheiden en elegante sprankeling. Ingrediënten Bronwater met koolzuur, suiker, zuurteregelaars citroenzuur, natuurlijke aroma's inclusief natuurlijk kinine...
Portfolio (46)
...Onze peper heeft een milde pittigheid en een frisse paprika-aroma, die aangenaam te proeven is, zelfs met een lepel suiker op brood of op crostini. Het is ook uniek om gerechten in wit te kleuren en te parfumeren, zoals pasta met kool en bloemkool of met groenten, en heerlijk met kazen... Netto gewicht 190 gr.
Portfolio (10)
Italië, Savona
...Grissini zonder biergist, met tarwemeel, met speltmeel, met meel van oude granen, met sesam, met tomaat, met kruiden. Eiwitbasen afgeleid van hazelnoot, amandel, walnoot en van erwten, kikkererwten, tuinbonen, pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad. Eiwitextract van rijst. Amandel- en hazelnootmelk in poedervorm. Poederextracten voor bouillon, palmvrije bouillonblokjes in kubusvorm. Palmvrije...
Portfolio (5)
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play