Italië, Imperia
... de kenmerkende eigenschappen van de Taggiasca-olijf en de Peranzana-olijf combineert: beide cultivars produceren zeer fruitige oliën: de zeer zoete Taggiasco, de Peranzana Extra met iets meer uitgesproken pittige noten. De combinatie is zeer aangenaam. De naam “Arzentu” Argento in het Ligurische dialect verwijst naar een nobel product, maar met een levendige noot, in zijn naam en smaak. De olijven worden met de hand geoogst in de maanden november en december. De olie-extractie gebeurt met de grootste zorg, strikt koud. code:ARG .50...
Portfolio (44)
Italië, Crusinallo
... vervaardigd, worden op verschillende productieplaatsen over de wereld gemaakt. Ze blijven volledig originele Alessi-objecten, omdat ze zijn ontworpen met dezelfde uitmuntendheid in design en vervaardigd met de zorg voor kwaliteit die de producten van het bedrijf uniek maakt.
Italië, Torremaggiore
... aantasten. Het zijn dezelfde gronden die mijn vader bewerkte en, nog eerder, mijn grootvader. Aan hem danken we wat we vandaag hebben, aan zijn doorzettingsvermogen en vooruitziendheid, toen hij tijdens de Tweede Wereldoorlog, in een periode van grote moeilijkheden, de olijfbomen plantte waarvan vandaag de extra vierge olijfolie van PERANZANA afkomstig is, met koude extractie.
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Populaire landen voor deze zoekterm