Italië, Imperia
... de kenmerkende eigenschappen van de Taggiasca-olijf en de Peranzana-olijf combineert: beide cultivars produceren zeer fruitige oliën: de zeer zoete Taggiasco, de Peranzana Extra met iets meer uitgesproken pittige noten. De combinatie is zeer aangenaam. De naam “Arzentu” Argento in het Ligurische dialect verwijst naar een nobel product, maar met een levendige noot, in zijn naam en smaak. De olijven worden met de hand geoogst in de maanden november en december. De olie-extractie gebeurt met de grootste zorg, strikt koud. code:ARG .50...
Portfolio (44)
Italië, Goito
... ongeveer 2/3 van het mengwater in de mixer, voeg Osmocem 447 toe en het resterende water; blijf mengen tot een homogene, klontvrije mengsel is verkregen. Het mengwater moet ongeveer 15%-16% van het gewicht zijn (4-4,5 liter per zak), pas de hoeveelheid water aan op basis van de verschillende toepassingssituaties waarvoor het product is ontworpen. Breng het ter plaatse aan en strijk het met de nodige zorg...
Portfolio (275)
Italië, Nicolosi
... Werelderfgoed door UNESCO. Ons bedrijf, dat een traditie van inmiddels dertig jaar voortzet, hecht grote waarde aan principes zoals: het respecteren van de natuurlijke cycli, het beschermen van de authenticiteit van het product en het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. De gewoonte van de eerste koude persing is slechts een voorbeeld van onze zorg om een extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit te verkrijgen die de integriteit en echtheid van het product behoudt.
Italië, Crusinallo
... vervaardigd, worden op verschillende productieplaatsen over de wereld gemaakt. Ze blijven volledig originele Alessi-objecten, omdat ze zijn ontworpen met dezelfde uitmuntendheid in design en vervaardigd met de zorg voor kwaliteit die de producten van het bedrijf uniek maakt.
Italië, Torremaggiore
... aantasten. Het zijn dezelfde gronden die mijn vader bewerkte en, nog eerder, mijn grootvader. Aan hem danken we wat we vandaag hebben, aan zijn doorzettingsvermogen en vooruitziendheid, toen hij tijdens de Tweede Wereldoorlog, in een periode van grote moeilijkheden, de olijfbomen plantte waarvan vandaag de extra vierge olijfolie van PERANZANA afkomstig is, met koude extractie.
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Italië, Torre Annunziata
De naam onthult de filosofie: eenvoud en verfijning. De zorg voor detail, de keuze voor uitstekende stoffen en de strikt Italiaanse ambacht zijn de kern van ons project met als doel hoogwaardige kledingstukken te produceren tegen een betaalbare prijs. DUEPEZZI is de liefde voor de zoute smaak van de zee en de reflectie van de zon die het siert. De liefde voor het koude water dat angst aanjaagt...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play