Italië, Andalo Valtellino
Caffè De Roccis is de ideale partner voor kwaliteit en prijs!\nOnze producten:\n- Koffiebonen\n- Gemalen koffie\n- Compatibele capsules en machines voor de systemen Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo\n- Papieren pads\n- Productie van koffie en gepersonaliseerde capsules, zowel in mengsel als in private label \n\nDe Torrefazione De Roccis onderscheidt zich d...
Portfolio (44)
Torrefazione Paranà is sinds 1960 gespecialiseerd in de groothandel in koffiebonen en -pads voor de HORECA-sector, cafés, restaurants en hotels in heel Italië en Europa, waarbij de tradities behouden blijven die zorgen voor uitstekende resultaten, zonder het aroma, de kwaliteit en de typisch Italiaanse smaak te veranderen. Elke fase van de verwerking wordt gevolgd door hoogopgeleid personeel. Desk...
Portfolio (17)
...Monorigine 100% Arabica Rwanda - Lichte Branding Afkomstig uit een van de mooiste gebieden van Rwanda voor de koffieplantage, hebben we deze fantastische Kabaya die zeker de liefhebbers van fruitige koffies niet zal teleurstellen. De helderheid van deze koffie laat een aanhoudende en aangename smaak in de mond achter.
Portfolio (25)
Italië, Anzola Dell'emilia
Essse Caffè is een koffiebranderij, leider in de HoReCa-sector, en produceert koffieblends om de beste espresso te maken. De missie van het bedrijf is gebaseerd op twee hoofdpunten: het eerste is om kwaliteit te brengen in elke stap van de koffiecyclus, van de groene koffie tot de espressokop; het tweede is de service en de grote inspanning voor al onze klanten en distributeurs. Het productiesyste...
Bijpassende producten
Koffiebonen
Koffiebonen
Portfolio (2)
Italië, Sant'agostino
Wij produceren ambachtelijk kwaliteitskoffie en bieden deze aan in bonen voor cafés, gemalen voor MOKA, in pads en capsules voor thuis- of zakelijk gebruik. We importeren rechtstreeks uit de herkomstgebieden geselecteerde en gecertificeerde koffie. De langzame branding zorgt ervoor dat de organoleptische eigenschappen behouden blijven, waardoor de kwaliteiten van de echte Italiaanse espresso worde...
Portfolio (6)
...Onze koffie is bereid met mengsels van bonen van verschillende variëteiten en oorsprongen, verwerkt met de gewassen methode: de vruchten worden na de oogst ontpulpd, gedemucilageerd, gewassen en vervolgens gedroogd. Ze worden ontpulpd met behulp van machines, daarna in tanks met water geplaatst om de mucilage te verwijderen door middel van verwerking. Deze gewassen koffies hebben organoleptische eigenschappen van hoge kwaliteit.
Portfolio (10)
...Een langdurig proces van onderzoek en selectie van de beste Arabica-koffies uit Peru, India en Brazilië, met absolute precisie gebrand om een "idylle" te creëren en jezelf een moment te gunnen om het leven te waarderen met een kopje koffie. Een evocatieve blend met een zeer lage zuurgraad, een zoete, verfijnde en aromatische smaak, versterkt in de kop door de geurige noten van hazelnoot en rode vruchten.
Portfolio (2)
Italië, Milano
...De ware expressie van de Italiaanse Espresso, een blend samengesteld uit Arabica's van de beste teelt uit zes verschillende landen: Costa Rica, Guatemala, Colombia, Ethiopië, Brazilië en India. De volle body komt van de Braziliaanse en Indiase koffie, terwijl de nat verwerkte bonen uit Costa Rica, Guatemala en Ethiopië zorgen voor de licht fruitige tonen. Al deze koffies zijn met de grootste zorg...
Portfolio (8)
Italië, San Vendemiano
...Mengsel gemaakt door een uitstekende Robusta-koffie te combineren met een zacht aroma en een volle, rijke smaak, met een lange en aanhoudende nasmaak; premium koffies uit Afrika en Midden-Amerika, donker gebrand.
Portfolio (6)
Italië, Acerra
...Miscela Sublime Miscela 70% Arabica 30% Robusta. Crema lichtbruin. Zoet, zacht, harmonieus. Middelmatige branding. Met een middelmatige branding biedt de miscela Sublime de beste balans tussen complexe aroma's, smaken van gedroogd fruit en een evenwicht tussen zoetheid en zuurheid. Het kan een goede compromis zijn tussen zuurheid en zoetheid voor degenen die voor het eerst bijzondere koffies proberen. Capsules Caffè Cortese compatibel met A Modo Mio MISCELA: SUBLIME...
Portfolio (61)
Italië, Massa Lombarda
...LA PERLA NERA ontvangt al jaren unanieme waardering van professionals in de zwarte drank en straalt de exotische smaak van zijn oorsprong uit. Een weelderige, zachte, aanhoudende koffie die een verfijnde zoetheid op de tong achterlaat. Het heeft een nasmaak van geroosterd brood en hazelnoot, en in de kop een romige laag van verschillende kleuren, gegeven door de Aziatische koffies die deze mix beslist speciaal maken qua aroma en smaak.
Portfolio (4)
Italië, Pieve Di Cento
...Een mix van fijne Arabica-koffies, vakkundig geselecteerd, ambachtelijk gebrand en verpakt om het aroma zo goed mogelijk te behouden. Product altijd vers geleverd.
Portfolio (10)
Italië, Latina
...Bewerking: Natuurlijk - In de zon gedroogd - Handgeplukt Espirito Santo do Pinhal, in de staat São Paulo, produce een van de beste koffies in Brazilië. De coöperatie Coopinhal plukt de kersen en selecteert bij elke oogst de beste bonen om een uitstekende koffie te verkrijgen. Het resultaat in de kop is een perfecte balans tussen smaak en aroma, een koffie met een lichte zuurheid en een volle...
...La Jamaica Coffee is ontstaan uit de grote liefde van de oprichter voor de kwaliteit van Arabica-koffies en in het bijzonder voor Jamaicaanse koffies, die in staat zijn om zowel de Koninklijke families als de meest veeleisende experts te plezieren, die het beste zoeken, ongeacht de prijs. Vandaar de naam "Jamaica Coffee Corporation" en de missie om alleen de beste Arabica-koffies ter wereld te...
Wij zijn een Italiaanse branderij, die een van de meest gewaardeerde koffies produceert voor een perfecte espresso. We selecteren alleen de beste bonen ter wereld om verschillende melanges te maken die aan elke smaak voldoen. Als u op zoek bent naar een smakelijke en concurrerende koffie om in uw land te importeren, kunnen wij uw partner zijn voor een samenwerking die voor beide partijen voordelig is.
Portfolio (3)
Italië, Due Carrare
... brandersysteem in zijn sector, terwijl het de kenmerken van de traditionele verwerkingsmethode behoudt: de "klassieke Venetiaanse methode" die is doorgegeven door de oprichter en meester-brander van het bedrijf. Al geruime tijd biedt de Torrefazione Caffè del Doge naast de traditionele mengsels een brede selectie van pure koffies, die vanwege hun kenmerken geschikt zijn voor de traditionele Italiaanse...
Italië, Carate Brianza
In 1987 werd in Meda, via Matteotti 77, provincie Monza Brianza, Torrefazione Hawaii Moka opgericht, waar eigenaar Roberto Santambrogio nog steeds zijn passie voor koffie cultiveert. Begonnen met een zorgvuldige selectie van gerenommeerde groene koffies, creëert hij kwaliteitsmixen voor zijn gewaardeerde klanten, op zoek naar een onmiskenbare smaak en een verfijnd aroma. Onze mengsels, die u kunt...
Italië, Borgonuovo di Sasso Marconi
... product vanaf de oorsprong, door de delicate fasen van het branden tot de verpakking van de koffie, gemalen en in bonen - gecombineerd met een immense passie voor dit product en de wil om verwerkingsmethoden toe te passen die de organoleptische eigenschappen van koffie respecteren - stellen Torrefazione Guizzardi in staat om verschillende gebrande koffies aan te bieden, variërend in oorsprong, variëteit en branding, maar allemaal verenigd in onbetwiste excellentie. Van brandprocessen en koffieverwerking uitgevoerd met grote enthousiasme en kennis, en met het doel...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play