...De koffie die Carlos op zijn plantage in Honduras verbouwt, heeft een behoorlijk rijke aromatische en smaakprofiel. Dankzij 48 uur natuurlijke fermentatie kunnen we met deze koffie genieten van zowel zoete tonen van melkchocolade en karamel als van fruitigere tonen van sinaasappel en groene appel. Een explosieve mix die altijd in balans blijft met een gemiddelde zuurgraad. Locatie: Corquin, Copan Boerderij: Carlos Estevez Mejia Hoogte: 1450 – 1550 msm Variëteit: Red Catuai Proces: Anaerobe fermentatie 48 uur Organoleptisch profiel: Sinaasappel, witte chocolade, groene appel en karamel...
Portfolio (25)
Italië, Sesto Fiorentino
...Nasmaak: tonen van cacao met een lichte tabaksaroma Intense smaak BLEND UFFIZI, INTENSE SMAAK Een blend met een intense aroma en volle body, voor degenen die houden van een robuuste, dichte en romige koffie. Gemaakt door de hoogste kwaliteit oorsprongen te selecteren, gemengd en gebrand om de beste kenmerken van elke enkele oorsprong te verbeteren. Dankzij de samenstelling met een hoog...
Portfolio (9)
... proeft. Achter het geheim van het intense aroma van koffie schuilt de passie voor kwaliteitsproductie: met deze filosofie hebben we in 2000 besloten om de branderij Cosmai Caffè te openen. Onze reis begint ver weg, bij de oorsprong! We geloven in een eerlijkere koffiehandel en in de bescherming van de betrokken boeren; deze mijlpaal vertegenwoordigt een concrete bewijs van sociale...
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play