Italië, Campobasso
...BM50 EASY-D beschikt over twee gescheiden bakken die volledig autonoom en automatisch functioneren. De VACUUM maakt het mogelijk om met bijna alle kookmethoden te koken, vooral vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur: het product kookt bij 60°C in veel kortere tijd en behoudt zo de organoleptische eigenschappen, smaak, geur en kleur, en de toevoeging van pectine of suiker...
Italië, Napoli
... leven we elke dag het verhaal van een oude balans. Hier wordt de zuurdesem met zorg behandeld en verfrist tot een volledige rijping van 36 uur. En hier ontstaat de lijn "Madre", het resultaat van de creativiteit van Cupiello en zijn vermogen om de oudste en meest natuurlijke ingrediënten te combineren: meel, eieren, suiker, boter en verse zuurdesem. Onze belangrijkste productlijnen zijn de Cornetti Madre, de lijn van vegan croissants, Muffins en individuele Taartjes, Viennoiserie, Napolitaanse specialiteiten en nog veel meer.
Italië, Poggio Torriana
... verpakken van meel (tarwe, maïs, griesmeel, mix), suiker (wit, rietsuiker), andere voedingsmiddelen en niet-voedingsmiddelen van algemeen gebruik (thee, infusies, yerba mate, couscous, bulgur, geroosterde specerijen… houtskool, chemische producten, bouw- en doe-het-zelfproducten).
Italië, Segrate
... suikervervanger voor sucrose met unieke eigenschappen Natuurlijk ijs, veganistisch ijs, biologisch ijs, perfecte semifreddo, veganistische semifreddo, semifreddo zonder suiker, producten ontwikkeld in onze laboratoria geschikt voor ijssalons en patisserieën voor crème, Beierse ijs en semifreddo in pasta van 30 gram per liter, essentiële natuurlijke aroma's voor ijs en semifreddo.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play