Italië, Nocera Inferiore
... de Italiaanse als de Europese markten. De vele behaalde successen vertegenwoordigen een verdere stap in de verbetering en specialisatie in de levering van farmaceutische smaken, waarmee wordt ingespeeld op de diverse behoeften van de markt. Daarom blijft het bedrijf innoveren en nieuwe oplossingen ontwikkelen om smaken, geuren en aroma's te produceren, terwijl de natuurlijke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten behouden blijven.
Portfolio (6)
Italië, Ferrara
...BAKE OFF Italiana produce ovens al meer dan 30 jaar. Een zeer lange ervaring die in de loop der tijd is opgebouwd, samen met de smaken en trends van de grote distributie en de professionals in de sector. Van een ambachtelijke activiteit is het getransformeerd in een industriële realiteit, waarbij het met vastberadenheid en doorzettingsvermogen alle stappen van zijn bedrijfsopbouw heeft doorlopen...
Portfolio (8)
Italië, San Giuseppe Vesuviano
...De Snob-confetti verrijken elk van uw evenementen met kleur en smaak: fruit, chocolade of de smaak van de meest geliefde zoetigheden, ze zullen zelfs de meest verfijnde smaken tevredenstellen.
Bijpassende producten
Confetti Snob
Confetti Snob
Andere Producten
Confetti CiocoPassion
Confetti CiocoPassion
Portfolio (3)
Italië, Misano Adriatico
... snacks voor honden, katten en andere huisdieren, ontworpen om een uitgebalanceerd en voedzaam dieet te bieden. - Professionele Apparatuur: Industriële keukens, apparatuur voor de horeca en tuinieren, ontworpen voor duurzaamheid en superieure prestaties. Wij zetten ons in voor het opbouwen van langdurige relaties, door voordelige voorwaarden, concurrerende prijzen en een kwaliteitsservice te bieden.
Portfolio (200)
Italië, Corchiano
Olympia Ceramica is opgericht in 1979 in het industriële district van Civita Castellana in de Tuscia Viterbese en heeft zich vanaf het begin bewezen als een bedrijf dat in staat is om te voldoen aan de smaken en trends die door het moment worden gegenereerd. Het bedrijf heeft zich een gerespecteerde positie verworven in de wereldwijde markt: tot nu toe wordt ongeveer 65% van de productie...
Portfolio (49)
De diepvries vormt een belangrijk onderdeel van de toekomst van onze sector. We hebben ons assortiment verse producten uitgebreid met een lijn diepvriesproducten specifiek voor de grootdistributie en de horeca. We streven ernaar de authentieke smaken van ambachtelijk brood, typisch voor de Italiaanse traditie, te behouden. Dit is mogelijk dankzij onze constante studie, de voortdurende zoektocht...
Portfolio (9)
Italië, Barletta
... magnesium, allemaal met suikervrije chocolade, en 10 biologische producten gemaakt voor de meest delicate en verfijnde smaken. PRIJS: 2007 (Dolci Torino) Beste begeleidende zoetigheid 2013 (TuttoFood Milaan) 1e prijs ecologisch 2018 (Chocolate awards med. Florence) zilveren medaille voor fijne chocolade. Wij produceren: glutenvrij, suikervrij, biologisch, nutraceutisch, veganistisch en vegetarisch, met zonne-energie en ecologisch duurzaam.
Portfolio (10)
Italië, Sassano
... te zetten. Daarom verpakken we de pasta direct in het bedrijf, zodat elk product vers kan blijven zoals het net gemaakt is. In de zomer van 2019 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe fabriek in het industriële gebied van Sassano, een moderne en geavanceerde fabriek met nieuwe technologieën die in overeenstemming zijn met de ambachtelijkheid. Onmiddellijke verpakking en snelle levering hebben...
Portfolio (4)
... werkkleding voor restaurants, waarbij efficiëntie, hygiëne, kwaliteit en punctualiteit van de service worden gegarandeerd. In een dynamische sector zoals de horeca vertrouwen steeds meer restaurants in Rome regelmatig op onze diensten; onze commerciële experts beschikken over een breed scala aan monsters om verschillende personalisaties voor te stellen die aansluiten bij de smaken en behoeften...
Italië, San Severo
Traditionele bakkerijproducten uit Puglia, Italië. Bakkerij Alfieri gebruikt uitsluitend kwaliteitsgrondstoffen die de productie van authentieke en gezonde producten mogelijk maken. Ondanks het gebruik van moderne apparatuur, gebeurt de productie van brood, taralli en pizza met oude technieken en processen die ervoor zorgen dat de producten dezelfde smaken behouden als vroeger.
Italië, Riccione
Wij zijn een bedrijf dat sinds 2000 bakproducten produceert en verhandelt die behoren tot de smaken van de Romagnolese keuken. Onze activiteiten zijn gebaseerd op onmiskenbare criteria van passie voor ons land, maximale zorg voor de ingrediënten, en het doel om de consument een product van uitzonderlijke kwaliteit en dat kenmerkend is voor het gebied aan te bieden. Juist omdat we aandachtig en...
Italië, Mugnano Di Napoli
... krachtige smaken van de hartige gerechten zoals worstjes, gemengde vleeswaren, gekookte ham, ricotta en spinazie, tonijn, gateau en nog veel meer. De halffabricaten worden verpakt volgens de sneden en gewichten die variëren van grote, middelgrote, mini en zelfs micro.
Italië, Sommariva Del Bosco
... groot bedrijf: het kan de uitmuntendheid van het ambachtelijke product combineren met de aandacht voor controle en veiligheid die typisch zijn voor industriële verwerking. 70 jaar na de oprichting staat het bedrijf vandaag de dag onder leiding van de broers Claudio, Elio en Livio om hoge standaarden van ontwerp- en productietechnologie te waarborgen, waarbij creativiteit en originaliteit van hoogwaardige maatwerkproducties worden samengebracht. Groppo kan een complete service bieden die tot in detail is doordacht, beginnend bij de behoeften en smaken van de klant en de architect.
Italië, Corsico
... van uw ideeën, u te helpen bij de herformulering van bestaande producten en de nodige ondersteuning te bieden om de productie op industriële schaal in uw faciliteiten op te starten. Succesvolle producten. Aroma is een van de fundamentele componenten voor het bepalen van het succes van het product. DKS garandeert een hoge kwaliteitsnorm om uw idee in smaak om te zetten, waarbij marketing, technologie...
Italië, Palermo
... om enkele zaadjes of vezels van het fruit te vinden, wat getuigt van hun authenticiteit en ambachtelijke verwerking. In de likeuren, mandarinello, limonello en arancello, is er een suspensie van een intensere kleur te vinden; dit zijn de etherische oliën die in de schillen van de citrusvruchten zitten, die gedurende tachtig dagen in alcohol worden geïnfuseerd en hun oliën afgeven. Wij gebruiken namelijk geen essences of andere kunstgrepen zoals dat gebeurt in industriële productie voor grote hoeveelheden. ... Gewoon goed schudden voor het serveren, goed koud.
Italië, Nicosia
... productcontrole, vertegenwoordigt het de regio in zijn verscheidenheid aan smaken. Conserven, kazen, peulvruchten, honing, typische zoetigheden en vleeswaren uit onze Siciliaanse traditie, in combinatie met de passie en cultuur van ambachten die inmiddels verloren zijn gegaan, maar nog steeds niche zijn in onze gebieden, hebben als doel de smaakpapillen te verwennen van degenen die onze smaken willen waarderen.
Italië, Bernalda
... van het PRIME TERRE-project van gecontroleerde en gecertificeerde ketens die de lokale oorsprong van de gemalen granen garanderen. Meel en griesmeel worden geselecteerd per regio. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om een product van hoge kwaliteit te bieden. Onze producten zijn geen industriële productie, maar ambachtelijke producten die als bijzonderheid hebben dat ze voorgebakken zijn met natuurlijke fermentatie zonder toevoeging van conserveermiddelen en chemische stoffen. We zijn voortdurend in ontwikkeling.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play