Italië, Formigine
...Gerstegras, ook bekend als "barley grass", is de jonge plant van gerst (Hordeum vulgare). Het is rijk aan chlorofyl, vitamines (zoals vitamine A, C en K), mineralen (zoals calcium, ijzer en magnesium) en essentiële aminozuren. Gerstegras wordt gewaardeerd om zijn antioxidante eigenschappen, potentiële ontstekingsremmende effecten en het vermogen om het immuunsysteem te ondersteunen.
Portfolio (58)
...De wilde rucola is een groene, gekartelde bladgroente. Met een bittere smaak is het geschikt voor gewichtscontrole. Bovendien, rijk aan vezels, calcium, ijzer en vitamine C, past het zeer goed als dressing voor pasta en als bijgerecht voor vlees. Beschikbaar in bakjes, zakken of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, Forlì
... nature glutenvrij is, maar ook bij degenen die zich aan vegetarische en veganistische diëten houden, omdat het een belangrijke bron van plantaardige eiwitten biedt. Het bestaat voornamelijk uit vezels en bevat mineralen zoals calcium, ijzer, fosfor en magnesium, evenals vitamine C, vitamine A en B-vitamines, en heeft een hoog eiwitgehalte. In Midden-Amerika heeft dit voedsel een oude traditie en wordt het vooral gebruikt voor de bereiding van zoetigheden en snacks, of om, net als maïs, amaranto-popcorn te maken of om te puffen.
Portfolio (50)
Italië, Pontecagnano Faiano
...Rucola heeft langwerpige en gekartelde bladeren, met een pittige smaak en een typisch aroma. Het is rijk aan calcium, ijzer en vitamine C. Onder zijn vele gezondheidsvoordelen: de spijsvertering bevorderende, zuiverende en herstellende werking. Variëteit baby leaf. Mogelijkheid om te gebruiken voor de bereiding van een gemengde salade. Beschikbaar in zwarte kisten of thermisch verzegeld piepschuim van 500 g en 1 kg.
Portfolio (10)
Italië, Pontecagnano
...Het is goed voor je omdat… Het bevat: water, veel vezels, vitamines B1, B2, B6 en C, mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en koper, micro-elementen zoals selenium, carotenoïden. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en de B-vitamines zijn goed voor de zenuwen en de huid. In de keuken is knolraap geschikt voor verschillende bereidingen, zowel rauw als gekookt. Gewoonlijk wordt het verdikte deel van de stengel gekookt, maar de bladeren bevatten drie keer zoveel vitamines. Gebruik ze dus kort gekookt in gezouten water om omeletten of soepen op smaak te brengen.
Bijpassende producten
Raapstelen
Raapstelen
Andere Producten
Rucola
Rucola
Portfolio (2)
Italië, Lauro
...Gepelde pistachenoten zijn een ware delicatesse. Ze zijn niet gezouten of geroosterd en zijn daarom een buitengewoon natuurlijk middel voor onze gezondheid: slechts 3 per dag zijn voldoende om de belangrijkste gezondheidsvoordelen binnen te krijgen: vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, C, ijzer, fosfor, kalium en koper. Bovendien is de gepelde pistache een zeer veelzijdig ingrediënt dat veelvuldig in...
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play