Italië, Orbassano
PASTA GIRARDI is een ambachtelijk bedrijf uit Piemonte, gespecialiseerd sinds 1997 in de dagelijkse productie van verse pasta, ravioli, lasagne en hoogwaardige gourmetgerechten voor professionals in de voedingssector (HORECA) en voor de detailhandel, zowel onafhankelijk als georganiseerd. Elk van onze producten is het resultaat van constante aandacht voor onderzoek en selectie van grondstoffen, en...
Portfolio (63)
Italië, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne van durumtarwe: Het is een pasta die uitsluitend wordt geproduceerd met de semola van durumtarwe, geoogst op de heuvels van Volterra door de boeren van de coöperatie. De verwerking gebeurt volgens ambachtelijke methoden, met bronzen matrijzen en drogen op lage temperatuur. Tortelloni, Groene Tortelloni, Maremmani van handgemaakte verse pasta.
Portfolio (7)
Italië, Brusaporto
... pasta met een magere vulling van grana padano, paneermeel, eieren, melk, boter en specerijen. “Scarpinòcc De Par” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g.
Portfolio (10)
Italië, Caraglio
...{ "target_language": "In 1947 begon het avontuur van nonna Fiorina en nonno Giuseppe met de productie van handgemaakte verse pasta. Pas in 1962 ging de eerste installatie voor de productie van ravioli en tortellini in werking. Sindsdien is de technologische evolutie niet meer gestopt, maar onze filosofie is niet veranderd: ons werk met de toewijding en passie van onze grootouders, waarbij we...
Italië, Sassano
... ervoor gezorgd dat onze pasta een toonaangevend product is geworden, niet alleen op de Italiaanse markt, maar ook internationaal. I Sapori del Vallo exporteert trots zijn handgemaakte producten ook naar Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en de Verenigde Staten van Amerika.
Portfolio (4)
Italië, Castelnovo Di Sotto
Restaurant Da Poli aan het station heeft meer dan veertig jaar traditie in het gastronomische landschap van Reggio Emilia en de provincie. Gelegen in een oud treinstation uit het begin van de 20e eeuw, dat zorgvuldig is gerestaureerd, biedt dit restaurant naast de gerechten uit de Emiliaanse traditie, gekenmerkt door handgemaakte pasta en de puurheid van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, een...
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een...
Italië, Olbia
Sa Busa Food produceert verse en bevroren ambachtelijke of handgemaakte pasta. Het is opgericht in 1982 en produceert droge gebakjes, voornamelijk op basis van gedroogd en gedehydrateerd fruit. Het is gevestigd in Olbia en beschikt over een team van productie-experts met 40 jaar ervaring. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om zachtheid, geur en een hoge mate van...
Italië, Ravenna
...Il Naif ristorante e pizzeria is altijd een van de beste in Ravenna en biedt zijn klanten een attente en zorgvuldige service. In ons restaurant kunt u vinden: Menu met een ruime variëteit aan zeevruchten. Verse vis elke dag, gemengde gefrituurde vis, gemengde gegrilde vis en rauwe vis, schaaldieren, porcini, truffel, handgemaakte pasta, gegrild vlees, salades en groenten van alle soorten. Pizza's uit de houtoven. Kamut-pizza's, we besteden bijzondere aandacht aan vetvrije keuken en de juiste balans tussen eiwitten en koolhydraten. Menu met een eenpersoonsgerecht voor sporters.
...In een achttiende-eeuws huisje, omgeven door het groen van het park, bevindt zich Restaurant "Il Villino", de plek om de typische Marche-gerechten te proeven: van handgemaakte pasta tot huisgemaakte vleeswaren. Fantastisch voor intieme avonden in de warmte en privacy van de kleine zalen. Perfect voor ceremonies en banketten in een panoramische, klimaatgecontroleerde zaal met een capaciteit van...
Italië, Minerbio
DE ACCADEMIA DEI SAPORI verzorgt de verkoop van voedingsproducten online. Wij bieden geselecteerde producten aan die de lokale tradities weerspiegelen, zoals typische vleeswaren en kazen, extra vergine olijfolie van monocultivar, geselecteerde wijnen, handgemaakte pasta en vele andere producten uit de Italiaanse regionale traditie.
Italië, Racale
Met zorg voor het omliggende gebied produceren we voedingsmiddelen die onze traditie respecteren met typische ingrediënten uit Puglia. We bieden een scala aan producten, van gebak tot de productie van olie en wijn, evenals handgemaakte pasta uit onze werkplaatsen. We werken met verschillende soorten meel: tarwe, geroosterde tarwe, semolina, volkoren semolina en gerst om een product van hoge...
... Italian Quality Food opgericht, een klein familiebedrijf dat in Italië en het buitenland hoogwaardige traditionele Italiaanse levensmiddelen verkoopt. Producten waar Italië, en vooral onze prachtige regio Trentino-Zuid-Tirol, bijzonder rijk aan is. Koffiebonen, gemalen koffie, koffie pads, chocolade, honing, vruchtensappen, extra vierge olijfolie, wijnen, mousserende wijnen, prosecco, handgemaakte pasta, ambachtelijk bier, dat zijn slechts enkele van de producten die momenteel in de catalogus staan.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play