Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
...Het is de jongste Parmigiano Reggiano, die net 12 maanden oud is geworden. Dit is de minimale rijpingstijd zodat het Consortie de D.O.P.-benaming kan toekennen. De kaas is nog zacht en glad, bijzonder geschikt voor wie de zachtere en zoetere smaken van melk verkiest. Door experts wordt het 'vers' of 'voor het koken' genoemd, omdat het nog niet de korreligheid heeft die kenmerkend is voor meer gerijpte varianten.
Portfolio (3)
E-commerce site voor de B2C-verkoop in heel Europa van de gastronomische specialiteiten uit de Italiaanse Food Valley, geproduceerd door geselecteerde bedrijven uit Emilia Romagna op 0 km. Onze proevers hebben de beste specialiteiten geselecteerd uit de traditionele Emilian smaak. Dit zijn de gastronomische producten die dagelijks op de tafels van de Food Valley worden genuttigd. Parmigiano Reggia...
Portfolio (10)
... kwaliteiten van de vers gesneden kaas). Met het gebruik van gladde messen kan het standaardporties snijden van minder gerijpte kazen (bijv. caciotte). Extreem snel: gemiddelde uurproductie van 32 stukken van 1 kg van ongeveer 55 wielen van Parmezaanse kaas. Stelt u in staat om het type snede in te stellen op basis van: Standaard porties: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 van een wiel. Speciale porties: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, enz. (met onmiddellijke vervanging van de snijplaat en automatische herkenning door de PLC). diepte: 855 mm Breedte: 950 mm hoogte: 2200 mm...
Portfolio (47)
Italië, Genova
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een ...
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
Italië, Lama Mocogno
Italië, Gravellona Lomellina
...Ons bedrijf bereidt smakelijke snacks voor restaurants, winkels, biercafés, bars en clubs. We roosteren, zouten en bedekken bijna alle soorten noten (hazelnoten, pistachenoten, amandelen, cashewnoten). Onze pinda's zijn bedekt met Italiaanse kruiden (oregano, tomaat en basilicum, Parmezaanse kaas, salie en rozemarijn) en passen daardoor perfect bij alle soorten dranken, ook wijn. A&J NUTS - productie gemaakt met liefde....
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play