Italië, Coriano
Crème Caramel Bio is een ambachtelijk laboratorium dat ijs van de hoogste kwaliteit produceert voor de groothandel. Het is opgericht door Meester IJsbereider Marco Mazzotti in 1992, in de provincie Rimini. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van ambachtelijk ijs met hoge voedingswaarden en authentieke kwaliteit (Kcal verminderd met 18% tot 25% in vergelijking met het gemiddelde va...
Portfolio (1)
Italië, Baronissi
L’Antica Gelateria Matteo is opgericht in 1962 en produceert de "Fruttini Gelato", die altijd als producten van de hoogste voedselkwaliteit worden beschouwd. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld dankzij de ondernemingszin van het dynamische jonge management, dat nieuwe verkoopkanalen heeft weten te ontwikkelen en de evolutie van de markt heeft begrepen, zonder ooit de idee van het produceren van een ...
Italië, San Salvatore Telesino
La JELLY ICE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en levering van ambachtelijke ijsjes en semifreddo van hoge kwaliteit. We presenteren een bescheiden assortiment van roomijs en fruit sorbets, semifreddo, individuele porties, desserts in een glas, hoorntjes en wafels, en wegwerpproducten voor ijssalons, patisserieën, yogurteria's en koffiehuizen. Onder onze aanbiedingen ontbreken...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play