Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Artisjokken 65%, olie 35%, (90% zonnebloemolie 10% extra vierge olijfolie), zout, azijn, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen, (rode peper, munt, knoflook, peterselie). Citroenzuur, ascorbinezuur Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Paterno'
...In Sicilië staan ze bekend als "Funci di Ferla" vanwege hun voorkeurshabitat, namelijk naast de Ferulae. Knapperig en stevig in de mond, worden ze ambachtelijk bereid en gekruid met lokale specerijen, knoflook, peterselie en extra vierge olijfolie om de smaak te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Fratta Todina
...Zongedroogde Italiaanse tomaten met sjalotten en kappertjes. Het lange productieproces versterkt de smaken, waardoor het een uniek product is. In extra vierge olijfolie.
Portfolio (4)
Italië, S.spirito Di Bari
PugliaEat is ontstaan uit de noodzaak om "een alliantie tussen kleintjes" te creëren om netwerken te vormen. "Oorsprong" en "typiciteit" zijn de troeven van onze producten en moeten worden beschouwd als waardevolle instrumenten die we met trots kunnen gebruiken in deze tijden van crisis. De kleine omvang van ons allemaal kan, wanneer deze wordt geplaatst in een wereldwijde markt, op dit moment e...
Portfolio (7)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
Italië, San Vito Dei Normanni
... door ons, de kinderen, een realiteit die kwaliteit en authenticiteit als onmisbare pijlers heeft. Al tientallen jaren is ons belangrijkste product de Brindisino-artisjok, heerlijk in zijn natuurlijke staat, of geconserveerd in pekel of olie. In de loop der jaren hebben we besloten om ons met passie ook aan andere producten te wijden: courgettes, aubergines, tomaten, paddenstoelen, olijven en...
Italië, Sassello
... gemakkelijk een saus of een voorgerecht vinden dat uw aperitief of maaltijd aanvult, of het perfecte cadeau voor een speciale gelegenheid. Onze champignons in olijfolie, onze boutonnière, worden handmatig schoongemaakt en één voor één verpakt. Naast dat ze heerlijk zijn, hebben ze een esthetische presentatie die alleen handmatige verpakking kan bieden. padiglione_italia_new Deze presentatie heeft ons...
Populaire landen voor deze zoekterm