Italië, Castel Volturno
...Gewijd aan Franco, het begin van deze reis. De reden waarom we deze passie blijven omzetten in ons werk. Zoete en geruststellende aroma's, krachtig en betrouwbaar. Zoals de handen die ons hierheen hebben gebracht. De Arabica-selectie onderscheidt zich door zijn kruidige aroma's die de geuren van kaneel, kardemom, tonkaboon en bijzondere noten oproepen die doen denken aan geurige houtsoorten, zoals rozenhout en sandelhout.
Portfolio (68)
...CAFEX is opgericht door een Belgisch-Burundese echtpaar met als doel hoogwaardige koffie te produceren uit hun thuislanden en met de wens om het leven van de lokale bevolking te verbeteren, door een duurzaam bedrijfsmodel te ontwikkelen dat winstgevend is voor alle partijen, gebaseerd op wederzijdse deelname met boeren. Een geurige koffie, gekenmerkt door sterke tonen van bosbes en de rondheid van de tonen van bruine suiker. SCA Score: 84...
Portfolio (17)
...Caffè in cialde met eetbaar goud, een uitmuntendheid van de Napolitaanse koffie. De caffè in cialde met eetbaar goud is een van de vlaggenschipproducten van Caffè Giordano, een uitmuntendheid van de Napolitaanse koffie die de ambachtelijke traditie verbindt met de zoektocht naar perfectie. De cialda, met zorg en passie vervaardigd, bevat koffie van hoge kwaliteit en een vleugje eetbaar goud dat de koffie een unieke en heerlijke smaak geeft. Een ideaal product voor wie op zoek is naar een unieke en verfijnde smaakervaring.
Portfolio (13)
...Een langdurig proces van onderzoek en selectie van de beste Arabica-koffies uit Peru, India en Brazilië, met absolute precisie gebrand om een "idylle" te creëren en jezelf een moment te gunnen om het leven te waarderen met een kopje koffie. Een evocatieve blend met een zeer lage zuurgraad, een zoete, verfijnde en aromatische smaak, versterkt in de kop door de geurige noten van hazelnoot en rode vruchten.
Portfolio (2)
Italië, San Vendemiano
...Mengsel van pure Arabica-koffie, gemaakt om de meest veeleisende smaken te bevredigen, met een geurige en ronde smaak en een zoete, chocoladeachtige nasmaak; premium koffies uit Midden- en Zuid-Amerika; licht geroosterd.
Portfolio (6)
Italië, Acerra
...Miscela Arabica Miscela 100% Arabica. Crema lichtbruin. Rond, rijk, fruitig. Middelmatige branding. Ontworpen om de meest verfijnde smaken te bevredigen, presenteert deze overwegend Arabica-melange zich met een lichtere bruine kleur. Bij de eerste slok komen de delicate en zachte smaken naar voren, vergezeld van een aromatische en geurige smaak, bijna zoet maar tegelijkertijd een beetje zuur. N.B. De compatibele Dolce Gusto koffie capsules van Cortese zijn verpakt in zakken met 10 capsules. MISCELA:ARABICA...
Portfolio (61)
Italië, Isola Di Capo Rizzuto
...Een prestigemengsel, voor professioneel gebruik, biedt een aangename rondheid van smaken. Het bevat de delicatesse en tegelijkertijd de geurigheid van een volle koffie met een intense smaak. De aanwezigheid van een klein percentage hoogwaardige Robusta garandeert een blijvende crema en een toename van de body zonder de aangenaamheid in gevaar te brengen. Ontworpen voor bars en cafés die een geurige en tegelijkertijd krachtige koffie willen aanbieden.
Portfolio (1)
Italië, Pieve Di Cento
...Elegant en subliem, rijk aan aroma's en smaken, met een zoete, intense en geurige smaak die zijn intense body en zachte romigheid tot leven brengt. Het biedt een sterke en aanhoudende geur die wordt gekenmerkt door een groot evenwicht.
Portfolio (10)
Italië, Forli'
...Koffiebonen, romige en aromatische koffieblend. Bestaat grotendeels uit Centraal-Amerikaanse Arabica-koffie, het is een geurige blend met een dichte en doordringende smaak. Deze mix geeft zijn kracht in een kopje af met een beperkte inhoud; romig, dicht en met een aanhoudende donkere hazelnootkleur. De smaaknotities duiden op geroosterde en gekarameliseerde tonen, vergezeld van een fruitige geur. Voor degenen die houden van zoete en fruitige koffie. ZOETE ESPRESSO...
Portfolio (23)
Italië, Preganziol
... een grote, bruine, heerlijk geurige boon. Het spreken over branding, het branden en de transformatie van het product betekent dus het vertellen van een groep mensen die samenwerkt om succesvolle en prestigieuze blends te creëren. Een complex werk dat technische vaardigheden en voortdurende research vereist. En het is volgens deze richtlijn dat Goppion zijn eigen koffiecultuur heeft gecreëerd.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play