Italië, MILANO
...De panettone is een traditionele Italiaanse kerstgebak, afkomstig uit Milaan. Kenmerkend door zijn hoge, koepelvormige vorm, is het gemaakt van een zoet gerezen deeg, verrijkt met gekonfijt fruit, rozijnen en sinaasappelschil. De bereiding vereist meerdere dagen voor de verwerking en de natuurlijke rijzing, wat het gebak zijn zachte textuur en kenmerkende smaak geeft. De panettone wordt vaak...
Portfolio (191)
Italië, Giuliano
...De Panettone is een van de typische kerstgebakjes bij uitstek. De Panettone Milano is een onmiskenbare klassieker van de Italiaanse ambachtelijke patisserie. De eenvoudigste onder de Panettoni, maar die met de "P" hoofdletter. Rozijnen, gekonfijt fruit en de andere ingrediënten zijn de hoofdrolspelers: samen zorgen ze voor een perfecte combinatie van smaken en aroma's. Code: BOPA01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
Italië, piano di sorrento (na)
La Sorrento Giardini is een bedrijf met diepe wortels in de Italiaanse landbouwtraditie en een scherp oog voor moderne duurzame praktijken. Opgericht door Vincenzo in 1998, vertegenwoordigt het bedrijf de vrucht van generaties toewijding aan de kunst van de citruscultivatie, nauw verbonden met de schoonheid en vruchtbaarheid van de Costiera Sorrentina. Onze teelt strekt zich uit over ongeveer 15...
Portfolio (29)
Italië, Mazara Del Vallo
...De Siciliaanse cannolo is zeker een van de meest bekende, geliefde en vooral geëxporteerde desserts ter wereld. Symbool van de eilandelijke banketkunst, is het een van de meest gewaardeerde specialiteiten van de Siciliaanse patisserie. De wafel van de cannolo is krokant, de binnenkant is een zoete streling voor de smaakpapillen, verrijkt met gekonfijt fruit, chocoladeschilfers, vanille- en/of kaneelaroma.
Portfolio (8)
Italië, Messina
...Onze Siciliaanse Panettoni zijn veel meer dan alleen kerstgebak. Wij van "La Truscia Tipico Siciliano" zetten ons in om u een unieke ervaring te bieden met onze Ambachtelijke Siciliaanse Panettoni: met pistache, sinaasappel, mandarijn, citroen, Siciliaanse chocolade, traditioneel met rozijnen en gekonfijt fruit, cassata Siciliaanse, pignolata, chocolade en peer, witte vijgen en blokjes witte...
Portfolio (10)
...amandel- en zanddeegdesserts, versierd met een fantasie van gedroogd fruit, gekonfijt fruit, noten en gedroogde vijgen. Alle koekjes zijn individueel verpakt, zowel in de verpakking voor de grootdistributie als voor de catering. Gecertificeerde producten van hoge kwaliteit. Wij produceren ook diepgevroren amandelkoekjes. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze commerciële afdeling. Tel. +39 3477240044...
Italië, Montecchia di Crosara
Cesarin selecteert en transformeert fruit in hoogwaardige ingrediënten voor zowel de industriële als ambachtelijke zoetwarenindustrie om gekonfijt fruit, gekonfijte kersen, fruitpuree, gebakjes, snoepindustrie, ijs, zoetigheden en ijs te verkrijgen. De fruitpuree is de nieuwe lijn van kant-en-klare producten die zijn verkregen uit de verwerking van vers geoogst fruit. Het is ideaal voor de...
Italië, Bistagno
Giuso een eeuw van Innovatie. Productie en verkoop van producten, ingrediënten, halffabricaten en voedingsmiddelen voor ijssalons, patisserie en bakkerijen: Italiaanse ijs, room, gekonfijt fruit, candied fruit, jam, confituren, amarena. De Missie: Ingrediënten en halffabricaten produceren voor ambachtslieden en kleine industrieën, door constante zoektocht naar innovatieve oplossingen en met als doel de totale tevredenheid van de eindklant.
Italië, Rosarno
... van 1 tot 20 kg. Onze producten worden veel gebruikt in de zoetwarenindustrie voor de productie van: gekonfijt fruit, jam, fruitpasta's, fruit in alcohol etc. In de ijsindustrie en de grootkeuken voor de productie van ijs, sorbets, granita's, fruitsalades etc. met de fruit schalen, het vruchtvlees en de natuurlijke sappen.
Italië, Rosarno
Agrimedea, een historisch bedrijf in het hart van Rosarno met veertig jaar ervaring, van vader op zoon doorgegeven, en in samenwerking met de partner De Mutatione Mato et Citreo, zijn wij actief in: productie, commercialisering, verwerking, bewerking van mediterrane fruit, halffabricaten voor gekonfijt fruit, productie van sappen.
Italië, Rosarno
Gekonfijte Fruit: filets, kwarten, rondjes, schijfjes, in blokjes gesneden mandarijnen, verschillende maten. Citroen, clementines, sinaasappelpuree, citroen en citroen.
...Newhall-sinaasappels, Femminello Siracusano-citroenen, Nova-clementines, Tarocco Messinese-sinaasappels, Rode grapefruit, zijn onze biologische Siciliaanse citrusvruchten gecertificeerd door Suolo e Salute, ze zijn sappig, heerlijk om in te bijten, perfect voor het maken van sappen, jam, zoetigheden, likeuren, gekonfijt fruit, enz.
Italië, Como
... onderhouden. Panettone Baj ondergaat een langzaam mengproces en is pas klaar om te worden gebakken in een oven op lage temperatuur na de juiste rustperiode. Het resultaat is een natuurlijke en zachte panettone, met rozijnen en gekonfijt fruit van binnen, die de geur en smaak van zijn uitzonderlijke ingrediënten lange tijd behoudt, zonder toevoeging van conserveermiddelen of chemische additieven...
Productie van halffabricaten van sinaasappelschillen in vormen (Blokjes, Kwarten) in pekel...
WIJ ZIJN EEN BEDRIJF DAT HALFFABRICAAT VAN SINASAPPLES EN CITROENEN PRODUCEERT. ONZE PRODUCTEN ZIJN CUBES VAN SINASAPPELS EN CITROENEN 4X4, 6X6, 9X9, 10X10, 3X3, 7X7, FILETS IN ALLE MAAT, 6X60, 6X80, RONDEN, BARCHETTES, SCHIJVEN, HELE OF GEBEUREN CLEMENTINES IN S02. HELE POPLA.
Italië, Barcellona Pozzo Di Gotto
Italië, Rosarno
Italië, Pedrengo
Italië, Pace Del Mela
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play