Italië, Radicofani
32km
...In het licht van de statistieken die een steeds groter aantal mensen met lactose-intolerantie aantonen, hebben we uiteraard de nodige aandacht aan dit probleem besteed. Omdat we geen enkele consument, die van onze pecorini houdt, willen beroven van de mogelijkheid om onze producten te waarderen en te consumeren, heeft de kaasfabriek Val d'Orcia een lijn zonder lactose ontwikkeld, gerealiseerd en...
Portfolio (48)
Italië, San Giovanni in Persiceto
232km
Portfolio (1)
Italië, Montelibretti
83km
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Reggio Emilia
243km
Wij produceren Parmigiano Reggiano sinds 1924. De meest spannende uitdaging van onze kaasfabriek is het vermogen om voortdurend te verbeteren in de uitstekende kaas die we produceren. Wat op het spel staat, is de duurzaamheid van uw groei, uw toekomst en de toekomst van uw kinderen.
Portfolio (3)
Italië, Vicchio
142km
...De Coöperatie Agricola Il Forteto del Mugello produceert en verkoopt aan de grote distributie typische producten uit de Toscaanse regio, zoals kazen en Chianina-vlees. Het vlees dat wordt verkocht is IGP. De kaasfabriek wordt omschreven als "het hart van het bedrijf" en verwerkt de kazen met respect voor oude tradities, maar met behulp van geavanceerde technologieën. De melk die ze gebruiken is...
Italië, Montalto Di Castro
55km
...Toen Ferdinando Bagarani de kaasfabriek Mamma Maremma oprichtte, was het niet meer dan een laboratorium waar voornamelijk ricotta en een paar variëteiten caciotte werden geproduceerd. In de loop van een halve eeuw is de selectie verrijkt met smaken en texturen die geworteld zijn in de traditie en de typischheid van het gebied. Die Maremma, die in de schilderijen van de Macchiaioli wordt gevierd en die Giosué Carducci het "zoete land" noemde.
Italië, Monteroni D'arbia
78km
Az. agricola kaasfabriek, biologische producten...
Italië, Venafro
212km
Renato Perrella s.r.l. is een uitmuntendheid in de productie van kazen en zuivelproducten die sinds 1959 alleen verse en kwaliteitsproducten aan haar klanten aanbiedt. In onze kaasfabriek gebruiken we uitsluitend grondstoffen van uitstekende kwaliteit en de verwerkte melk wordt elke ochtend vers verzameld, niet meer dan 15 km van ons bedrijf.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play