... en 2 verwerkings- en verpakkingslijnen voor spinazie in zakken, met een totale productiecapaciteit van ongeveer 45.000 verpakkingen per dag, voornamelijk bestemd voor de grootste Europese markten. Naast de verwerking en commercialisering van valerianakruid en spinazie voor directe consumptie of als grondstof voor de IVe-gamma-industrieën, produceert de coöperatie radijs, rapen, wortelen en...
Italië, Pontecagnano Faiano
...De Agrarische Onderneming Altamura is gespecialiseerd in de productie van baby leaf salades (Rucola, Insalatina, Mizuna, Bull's Blood, Spinazie, Valeriana, Romaine, Lollo Rosso/Biondo en vele andere variëteiten). De onderneming beslaat een oppervlakte van ongeveer 80 ha (plus 160 ha bedekt met kassen van partners die rauwe producten leveren). Het behoud van de versheid en smaak van de salades...
Italië, Pontecagnano Faiano
De Agrarische Onderneming La Verde Marina Srl, onderdeel van de Villecco Groep, is gespecialiseerd in de productie van BABY LEAF, bestemd voor de IVe gamma. Niet alleen typische producten uit de regio zoals Rucola, Lattughino, Spinacino en Cicorino, maar ook veelgebruikte gewassen voor de mix, zoals Rode Biet en Bull's Blood, en oosterse gewassen zoals Tatsoi en Mizuna. Dankzij het gebruik van bes...
Portfolio (10)
Italië, Eboli
...asperges, artisjokken, spinazie, aardbeien, meloenen en watermeloenen, perziken en nectarines, citrusvruchten. De leden van Alma Seges beschikken over geavanceerde instrumenten en middelen voor een efficiënte organisatie van de magazijnen: de logistiek vormt dus het centrale element voor de controle van de keten, om een betere kwaliteitscontrole en het niveau van de diensten die aan klanten worden aangeboden te waarborgen. Het bedrijf beschikt over een nauwkeurig en precies kwaliteitssysteem en een van de modernste traceersystemen en heeft GLOBALGAP-productcertificeringen behaald.
Italië, Mugnano Di Napoli
... krachtige smaken van de hartige gerechten zoals worstjes, gemengde vleeswaren, gekookte ham, ricotta en spinazie, tonijn, gateau en nog veel meer. De halffabricaten worden verpakt volgens de sneden en gewichten die variëren van grote, middelgrote, mini en zelfs micro.
... de kwaliteit, de echtheid en de integriteit van de producten dankzij de constante aandacht van het personeel en de moderne verwerkingsinstallaties die worden gebruikt. Het voert dagelijkse leveringen uit om de maximale versheid en kwaliteit te garanderen. Aardappelen, barba, kruiden, venkel, wortelen, spinazie, courgettes, paprika's, aubergines, snijbiet, catalogna, veldradicchio, aubergines...
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
... zoals citroen, bosbes, spinazie, peper, Radicchio trevigiano DOP, Pistacchio di Bronte DOP, truffel, saffraan, inktvisinkt, basilicum...... We produceren ook een volkorenlijn, die ook afkomstig is van 100% Italiaans tarwe... Onze zeer eenvoudige en innovatieve verpakking bestaat uit een transparante polypropyleen zak die maximale zichtbaarheid van het product biedt.... Aan de zak voegen we een...
Het bedrijf is gevestigd in de Piana del Sele – Eboli (Salerno). We zijn zowel producenten als hoofdaannemers van een netwerk van producenten, allemaal gelegen in de Piana del Sele. We zijn gespecialiseerd in de productie en verpakking van baby leaf en kruiden. We hebben veel ervaring met de export van onze producten naar Estland, Dubai, Nederland, Rusland en Griekenland. Momenteel proberen we de ...
Italië, Racale
...soepen, paté en sauzen verbouwen. Onze pasta's zijn ook verrijkt met citroen, sinaasappel, inktvisinkt, tomaat, kurkuma en spinazie, waarbij we de traditie respecteren in de meest gevraagde formaten. De formaten zijn trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, olijfbladeren, le salentine en anellini. Voor de wijn hebben we de DOC- en IGP-erkenning, naast het feit dat we in sommige categorieën tot de nobele wijnen behoren.
Met meer dan 25 jaar ervaring produceren en verwerken we groenten die in natuurlijk water zijn gekookt zonder toevoeging van conserveermiddelen, waaronder spinazie, snijbiet, raapstelen en wilde kruiden.
Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play