De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe zout...
Italië, Lama Mocogno
Italië, Gravellona Lomellina
...Ons bedrijf bereidt smakelijke snacks voor restaurants, winkels, biercafés, bars en clubs. We roosteren, zouten en bedekken bijna alle soorten noten (hazelnoten, pistachenoten, amandelen, cashewnoten). Onze pinda's zijn bedekt met Italiaanse kruiden (oregano, tomaat en basilicum, Parmezaanse kaas, salie en rozemarijn) en passen daardoor perfect bij alle soorten dranken, ook wijn. A&J NUTS - productie gemaakt met liefde....
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play