Italië, Capranica
Uit de ambachtelijke passie en de vaardigheid van ervaren handen is de patisserie "La Dolce Tuscia" ontstaan. In voortzetting van de eeuwenoude traditie van een gebied dat altijd gericht is op kwaliteitsproductie, presenteert ons bedrijf een lijn van hoogwaardige diepvriespatisserie aan professionals in de Horeca-sector. Al onze producten zijn "strikt handgemaakt" met respect voor de beste pat...
Italië, Tricase
Een overgeleverde traditie en de intuïtie van het invriezen als de beste methode om pasta te conserveren, de meest natuurlijke, de oudste en de enige die het mogelijk maakt om geen conserveermiddelen te gebruiken, zijn de kenmerkende aspecten die hebben geleid tot de oprichting van een merk zoals CARBONE, liefde voor pasta, in 2016. Gezien de uitstekende resultaten op nationaal en internationaal n...
Italië, Coriano
Crème Caramel Bio is een ambachtelijk laboratorium dat ijs van de hoogste kwaliteit produceert voor de groothandel. Het is opgericht door Meester IJsbereider Marco Mazzotti in 1992, in de provincie Rimini. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en levering van ambachtelijk ijs met hoge voedingswaarden en authentieke kwaliteit (Kcal verminderd met 18% tot 25% in vergelijking met het gemiddelde va...
Portfolio (1)
MG Dolciaria produceert in haar laboratorium moderne diepvriesgebak zoals taarten, individuele porties, mini-cubes, cassatine, Mont Blanc en grote gerezen producten zoals panettone en colombe voor distributeurs en groothandels.
Italië, Foggia
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play