Italië, Dorgali
... benadrukken van de variëteitseigenschappen van de druiven Cannonau, Carignano en Bovale Sardo. Agronomische technieken zijn volledig handmatig tot de oogst, die plaatsvindt in kleine kisten van 15 kg in de koelere uren van eind september. Productie: 25000 flessen / jaar Plantdichtheid: 6000 stokken / hectare Gemiddelde opbrengsten: 40 Qli / hectare Wijnbouwmodel: Conventioneel in conversie naar biologisch Oogst: handmatig __________ Kwaliteitscertificeringen, EXPORT-certificeringen, Wijn toerisme...
Portfolio (5)
Cantine di Orgosolo produceert rechtstreeks uit zijn heuvelwijngaarden wijnen van hoge kwaliteit. De wijnen worden geproduceerd van de cannonau-druif, in puurheid, of met andere rode druivensoorten zoals: carignano, monica en bovale. De geproduceerde wijnen zijn: IGT Locoe, Doc Urulu, Doc Riserva Soroi, Grappa van monovitigno: Biologische wijn (nog in kastanjeboten).

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play