... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
Italië, Foligno
... aan de meest uiteenlopende markteisen. De bijzonderheid van onze producten is dat elke individuele pizzabodem, voordat deze in de oven wordt gebakken, handmatig wordt bewerkt en gecontroleerd, één voor één. Elke dag. Elke klant kan onze pizzabodem personaliseren en naar wens beleggen, deze enkele minuten in de oven plaatsen en genieten van de echte smaak, de heerlijkheid, de authenticiteit van de Italiaanse pizza. Dit alles is mogelijk omdat we geen conserveermiddelen, kleurstoffen of additieven gebruiken, maar alleen twee grondstoffen: bloem en water.
Italië, Carbognano
... zijn: natuurlijke hele noten, geroosterde noten, geroosterde granen, geroosterde bloem en 100% hazelnootpasta. Ons product is voornamelijk gericht op de voedingsindustrie, de zoetwarenindustrie en kleine ambachtelijke bedrijven voor vers gebruik. We kunnen een product leveren dat is afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze kracht vindt zijn oorsprong in onze geschiedenis, in de ervaring die we in zes decennia hebben opgebouwd. Een ervaring die reikt van teelt tot het verwerken van een juweel van onze grond, de hazelnoot.
Italië, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza in Albano Laziale in de Castelli Romani (Rome) Bakkerij met een houtoven, productie van ambachtelijk brood, Genzano-brood, Lariano-brood. Romaanse pizza, witte en rode pizza, Velletrana-pizza en productie van typische bakkerijproducten uit de Castelli Romani. Uit de selectie van de beste mengsels van durumtarwe, 00-bloem en volkorenbloem ontstaan onze prachtige...
Italië, Milano
... bed, dubbelzijdig en licht gewatteerd met hypoallergene vezels. De deken Jasmine die een kussen wordt wanneer het niet wordt gebruikt, met een mooie rode bloem op een antracietgrijze achtergrond, comfortabel en warm.
Italië, Casoli Di Atri
...Wij zijn producenten van tarwebloem sinds 1800. Onze granen zijn allemaal van Italiaanse oorsprong (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en authenticiteit. Onze bloem wordt gebruikt voor broodproductie, pizzeria's en patisserie. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.
Italië, Casa Santa Erice
... zou kunnen steken. In de daaropvolgende jaren, na veel projecten, gesprekken en adviezen, besloten we om onze eerste geur te creëren, die de geuren van het Siciliaanse binnenland zou reproduceren, beroemd om zijn citrusboomgaarden waar de kostbare zagara-bloem vandaan komt, waarop we ons voornamelijk hebben geïnspireerd. Tot op heden zijn we met vastberadenheid, inzet en tevredenheid, dankzij onze...
Portfolio (2)
Italië, Cesenatico
Terre di Romagna, rijk aan tradities, passies en smaken, is de geboorteplaats van Pastificio La Fenice. Het gebruik van grondstoffen waarmee geproduceerd wordt, is van fundamenteel belang voor het behoud van de hoge kwaliteit. Onder de belangrijkste en meest gebruikte grondstoffen bevinden zich de gecertificeerde Romagnola bloem en Semola di Altamura, Parmigiano Reggiano en Grana Padano, beide...
Italië, Chieri
... van Historische Molens: http://www.aiams.eu/. In onze producten worden alleen hoogwaardige granen gebruikt die langzaam worden gemalen voor de productie van 100% natuurlijke bloem zonder toevoeging van gluten, additieven en conserveermiddelen. Alle lokale granen worden voortdurend getest en gemonitord op ons landbouwbedrijf in de Chieresi-velden. Het product van Km0 wordt ook veel gebruikt door de ambachtelijke laboratoria in de omgeving.
Italië, Gioia Del Colle
...“Pizza Basis” gemaakt van geselecteerde bloem en natuurlijke gist, gedurende meer dan 24 uur laten rusten en met de hand uitgerold door onze Meester Pizzaioli. Het is de oplossing voor degenen die Kwaliteit Pizza's willen aanbieden in korte tijd en zonder gekwalificeerd personeel. De “Pizza Basis” is geen diepvriesproduct, het heeft niets te maken met de pizza's die je in supermarkten vindt. Het...
Speciale artikelen en papier voor bloem- en cadeauverpakkingen, polypropyleen, papieren linten, stoffen, kunstbloemen...
Italië, napoli
...Deze verlichting geeft de ruimtes en volumes een heel specifieke en gedefinieerde karakter, en waar de keuze van een bloem of een compositie, zelfs als het maar de verkeerde tint is, een duidelijk valse noot kan blijken te zijn.
...De Costenaro's komen uit de Valtellina en zijn al generaties lang banketbakkers. De eerste die in Toscane aankwam was Geraldo aan het begin van de jaren zestig, en al snel volgde de hele familie. Samen met zijn broer richtte hij een eerste banketbakkerij op, waar ook zijn zwager Bruno begon te werken. De kleine Riccardo, de zoon van Albano, begon al snel van deze wereld van suiker en bloem te...
...De Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" ontstaat uit een zorgvuldige selectie van harde granen uit de regio Lucana, die de hoogste gele index hebben, met een eiwitwaarde van minimaal 14%. De productie is volledig ambachtelijk, te beginnen met de bloem, waarbij alleen semola van extractie, het zogenaamde Fiore, wordt gebruikt, tot het proces van het maken van de pasta en de langzame droging die kan...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play