Italië, Faenza
...Tampieri spa produce: onbewerkte plantaardige oliën, zowel ruw als geraffineerd, van zonnebloemzaad, hoogoleïne zonnebloem, maïsgerm en druivenpit. Tampieri Spa produceert ook plantaardige meel, voor diervoeder, van zonnebloem en maïsgerm. De tientallen jaren ervaring in deze sector heeft Tampieri Spa in staat gesteld om de Italiaanse leiderspositie in de verwerking van zonnebloemolie, de Europese in maïsgerm en de wereldwijde in de productie van druivenpitolie te bereiken. Tampieri spa is gevestigd in Faenza, aan de via Granarolo, 177/3.
Italië, Merano
Ambachtelijke productie en online verkoop van biologische streekproducten uit Trentino-Alto Adige. Groentebouillon zonder glutamaat. Appel- en andere fruitcompotes, zuurkool, meel van de Molino Merano en appels van het consortium Biosudtirol. We hebben ook een assortiment mosterd, klassiek, met honing, met peper, met curry en siropen om te verdunnen. Voorop staat de typische biologische...
Portfolio (1)
Italië, Savona
...Grissini zonder biergist, met tarwemeel, met speltmeel, met meel van oude granen, met sesam, met tomaat, met kruiden. Eiwitbasen afgeleid van hazelnoot, amandel, walnoot en van erwten, kikkererwten, tuinbonen, pompoenpitten, zonnebloempitten, lijnzaad. Eiwitextract van rijst. Amandel- en hazelnootmelk in poedervorm. Poederextracten voor bouillon, palmvrije bouillonblokjes in kubusvorm. Palmvrije...
Portfolio (5)
Italië, Poggio Torriana
... verpakken van meel (tarwe, maïs, griesmeel, mix), suiker (wit, rietsuiker), andere voedingsmiddelen en niet-voedingsmiddelen van algemeen gebruik (thee, infusies, yerba mate, couscous, bulgur, geroosterde specerijen… houtskool, chemische producten, bouw- en doe-het-zelfproducten).
Italië, San Martino Di Lupari
... cryomicroniseren van het halfproduct, wat resulteert in een zachte verwerkingsmethode die de mechanische-thermische stress op de grondstof vermindert en de oxidatie ervan beperkt, terwijl de natuurlijke kwaliteiten van het meel en de halfproducten zoveel mogelijk behouden blijven. De kwaliteit van het bedrijf blijkt ook uit de strikte naleving van de geldende regelgeving op het gebied van HACCP...
Italië, Torino
Wepooil is een innovatieve start-up die eigenaar is van een eigen industriële octrooi voor de mechanische koude extractie van plantaardige matrices. Wepooil is een producent van biologische en conventionele plantaardige oliën voor cosmetisch en voedingsgebruik. Wepooil is een producent van ontvet plantaardige meel voor nutraceutisch gebruik. Wepooil is een gecertificeerde biologische operator van...
... van onze op stenen gemalen meel, verse en gedroogde biologische pasta - Verwerkt in ons BioLaboratorium, in Podere Le Casacce - kleine kikkererwten uit Chianti - kleine gemarmerde linzen - spelt en parelgerst - geroosterde gerst op hout - gepelde gierst - meel van granen en peulvruchten gemalen op steen - vlokken van granen - Toscaanse soepen - Toeristische accommodatie: in Siena in het...
...AGRITURISMO BIOLOGISCH CA' DE FRA' IN SESTOLA (MODENA), Productie, Verkoop en Biologische Horeca. Productie en Online Verkoop van biologische producten van onze eigen productie: honing, conserven, jam, sappen, puur sap, zuivel, vlees, granen en meel.
... kwaliteitscontrole omvat bijzonder strenge chemisch-fysische analyses in de drie laboratoria die aan de vestigingen zijn verbonden. Het bedrijf heeft de volgende certificeringen behaald: ISO 9001:2008, BRC, IFS, UNI EN ISO 22005:2008, CCPB (VOOR BIOLOGISCHE PRODUCTEN).
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
Italië, Belforte Del Chienti
...Alle eindproducten en/of grondstoffen die worden gebruikt, worden voorafgaand geanalyseerd in gecertificeerde analyse laboratoria. De pastaproductie gebeurt op ambachtelijke wijze, met alleen biologische meel en mineraalwater uit flessen, met bronzen matrijzen en drogen op lage temperatuur.
Italië, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Biologische Pasta, Biologische Wijn, Olijven, Paté, Jam, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Ambachtelijke Honing, Speltproducten, Propolis, Honingkaramels, Bruidstorrone, Hennepolie en -meel, Senatore Cappelli-meel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Specerijen, Spumante, Grappa,...
Mijn bedrijf produceert droge pasta, amandelcrème en durumtarwegries, waarbij we uitsluitend biologische productiemethoden gebruiken met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De boerderij is gelegen in Lombardije en beslaat een oppervlakte van ongeveer 80 hectare. Er werken 40 mensen en we zijn actief op 8 buitenlandse markten.
Zacht tarwemeel en semolina voor pastafabrikanten. Productie van biologische semolina.
Italië, Udine
Productie van droge pasta van drie soorten peulvruchten: rode linzen, kikkererwten en groene erwten van Italiaanse biologische meel.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play