Italië, Milano
Liky Liky is de nieuwe Italiaanse leider in de franchise van ijssalons zonder laboratorium, met designmeubilair en geavanceerde machines, evenals persoonlijke training cursussen om u in staat te stellen uw ijssalon te openen zodra u deze heeft bedacht!
1979: Dolce Idea Fabbrica di cioccolato wordt opgericht met ambachtelijke verwerking, onder leiding van Gennaro Bottone. Sinds 1979 verwent het de smaakpapillen met een reeks producten die ambachtelijke eerlijkheid combineren met fantasie en de kunst van creatie. Het is dan ook geen toeval dat het bedrijf van Bottone "Dolce Idea" heet. Dit bevestigt dat chocolade wordt gezien als een klei die kan ...
Italië, Torre Annunzuata
Della Palma biedt sinds 1949 producten van hoge ambachtelijke patisserie aan, waarbij de smaak van de traditie behouden blijft met een zorgvuldig geselecteerde keuze van grondstoffen die op een innovatieve manier worden gebruikt. De koffiebar is een ander sterk punt, samen met de ambachtelijke ijssalon. We zijn 's nachts geopend van vrijdag tot zondag, zodat u kunt genieten van de warme specialite...
Italië, Eboli
La Torraca Group is een jong bedrijf dat actief is in de sector van de productie van ambachtelijk ijs en patisserie. Sinds 1984 blijft de oprichter Cosimo La Torraca zijn ervaring uitbreiden, met uitstekende medewerkers die elke dag werken om de beste service aan onze klanten te bieden. Al onze producten zijn aanpasbaar, zowel in productie als in verpakking. De kracht van ons bedrijf is dat het elke klant in staat stelt zich zelf als producent te voelen.
Italië, Campobasso
Al enkele jaren produceren en verkopen we yoghurt-ijs en ambachtelijk ijs in onze directe verkooppunten met groot succes. De positieve feedback die we elke dag ontvangen, heeft ons ertoe aangezet om meer verkooppunten te openen en een franchise op te zetten.
Italië, Parete
ArtiGelatoBotti is gespecialiseerd in de productie van ambachtelijk ijs en aanverwante producten met distributie voor cafés, restaurants, sportscholen en supermarkten. Onze ambachtelijke productie omvat: ijs, sorbets, granita, semifreddo, desserts, ijs aan een stokje, hoorntjes, bonbons, ijskoeken, snacks, taarten, warme chocolade, croissants, donuts, schelpen, enz. Het assortiment strekt zich...
Italië, Conegliano
DOLOMITI ICE is een laboratorium dat gespecialiseerd is in de productie van ambachtelijk voedselijs, gecertificeerd volgens HACCP, met het hoofdkantoor in Conegliano. Met als doel de hoogste kwaliteit van het product te waarborgen, naast functionaliteit, efficiëntie en stiptheid in de levering, produceert ons laboratorium gourmet ijs, waarbij we het water rechtstreeks uit een dolomietbron halen...
Italië, PAVONE DEL MELLA
...Concessionaris voor Brescia en provincie van producten met het merk "TRE MARIE", distributeur van Sammontana-delicatessen, brood, pizza's, ambachtelijk ijs, voorgerechten, snacks, panini in ATM, groenten en friet, focaccia, diepvriesbrood, hoofdgerechten, ijsblokjes en gehakt ijs, crêpes, bladerdeeg, hartige snacks en pizzette,...
Italië, Mezzolombardo
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play